Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szóljak a feleségének?
A főnököm,aki fiatal jóképű srác, folyton csajozik, múlt héten is és tegnap is másik lánnyal láttam. Aki nem “jó csaj” nagyon bunkó tud lenni, bezzeg a jó csajok nála előnyt élveznek.
A felesége egy gyönyörű lány, aki kedves mindenkivel, mindenkinek mindig segít, sokkal jobb pasit érdemelne, mint a főnököm, aki egy nagyképű idióta.
Főnök-beosztotti viszony van köztetek, nincs közöd a magánéletéhez.
Még barát esetében is meggondolom,hogy szólok-e, idegennél ez kizárt.
Volt egy nagyon jó barátnőm, a pasija folyamatosan csalta. Megmondtam Neki. A pasi természetesen mentette magát, a barátnőm Neki akart hinni,tehát én voltam az "irigy a boldogságukra".
Pár év után elváltak, a fenti ok miatt. A barátnőm akkor már visszatáncolt volna hozzám, mint igaz barátnőhöz...
De szánalom már, hogy a munkahelyi irodába hívom a nőt dugni!
Ha üzleti megbeszélésre jön valaki, sohasem zárom be az ajtót, bár máskor sem.
Übergáz ipse.
Nem biztos,hogy annyira végsőkig ment a dolog az irodában, lehet,hogy egy sima ölelkezés volt, esetleg simogatás, csak nem akarták,hogy megzavarják Őket.
Azért a nő részéről is fura dgás után kijönni és egész nap úgy lenni az irodában..
Kedves 25! A Felnőtté válás elengedhetetlen feltétele az, hogy reálisan gondolkodunk. Benned ez nincs meg. Az itteni válaszolók arra figyelmeztettek, hogy többet veszítenék mint egy sima kirúgás. nem vagyok gyáva, de semmi közöm afőnök magánéletéhez, ráadásul a körülményeket sem ismerem és igy belegondolva tuti én jonnék ki rosszul! Gondolkodj, mielőtt cselekszel / Válaszolsz.
Amúgy a főnök azóta si ugy csajozik és felole fel is gyulladhatna a munkahely bezarja az ajtot :D multhéten a csaj akivel volt latszott rajta h nagyon buta tuti nem uzleti ugyben jott, kicsit kócos volt, mikor kijott za irodából :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!