Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek szóljak a feleségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szóljak a feleségének?

Figyelt kérdés

A főnököm,aki fiatal jóképű srác, folyton csajozik, múlt héten is és tegnap is másik lánnyal láttam. Aki nem “jó csaj” nagyon bunkó tud lenni, bezzeg a jó csajok nála előnyt élveznek.

A felesége egy gyönyörű lány, aki kedves mindenkivel, mindenkinek mindig segít, sokkal jobb pasit érdemelne, mint a főnököm, aki egy nagyképű idióta.

2021. márc. 14. 15:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%
Az, hogy másik lánnyal láttad nem azt jelenti, hogy csajozik. Esetleg taperolta őket, smároltak, szexeltek? Miből gondolod, hogy randija volt azokkal a nőkkel?
2021. márc. 14. 15:54
 12/27 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem simán szólhatsz
2021. márc. 14. 15:58
 13/27 anonim ***** válasza:
88%

Mintha az egyik lány ismerősömet hallanám!

Ő is fel van háborodva, hogy a főnöke úgy csajozik, hogy közben barátnője van.

Nemrég pedig elszólta magát: Igazából az a baja, hogy nem őt dugja rendszeresen.

2021. márc. 14. 16:06
 14/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sokat segitettetek, mert erre nem gondoltam, hogy lehet, hogy tudja a felesége.

Úgy kezdodott, hogy mindig valami idegen lányt hozott fel az irodajaba, aztán volt, mikor kopogtunk, mert kellett volna valami az ajtó zarva volt és semmit sem szólt nekünk. Aztán volt, hogy mikor innen ment haza, ablakbol láttuk, hogy megint egy másik nő jött ide. Ceges rendezvényeken is egy ismerosetol rendeltünk a kaját akinek étterme van és csinos fiatal lány, kolleganom latta ablakbol szajra puszit /csokot adni egy másik nőnek. Aztán mostmár az irodaba is gyakran mindig új csajokkal jelenik meg, akik tuti, hogy nem uzleti ügyekben jönnek hozza.

2021. márc. 14. 16:09
 15/27 anonim ***** válasza:
89%
Biztos, hogy a feleség nem tud erről? Nem kockáztatnám a munkahelyem, de szép csendben másikat keresnék.
2021. márc. 14. 16:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha szólsz, akkor te leszel a kavarógép...
2021. márc. 14. 16:49
 17/27 anonim ***** válasza:
67%
Valahogy azért figyelmeztetném hogy nem csak ő van egyedül,de ne is tudja honnan az info.
2021. márc. 14. 22:21
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
Biztos, hogy csalja a feleseget? Nekem volt egy kollegam. Azt hittem bejovok neki. Sokszor ha elment az asztalom elott letett egy csokit. Mindig kedves es segitokesz volt. Aztan megtudtam, eszrevettem, hogy a cegnel minden novel ilyen. (Kevesen voltunk ott nok.) Sot az is kiderult rola, hogy amugy egy "szent ember" olyan mindenki "Imikeje". Megvolt nala az a bizonyos hatar amit nem lepett at sohasem. Honnan tudod, hogy a fonokod nem ilyen?
2021. márc. 14. 23:34
 19/27 anonim ***** válasza:
70%

Azt kellene mwgértened, hogy neked ehhez semmi, de semmi közöd.

Amúgy mindenki téged fog utálni, ha szólsz.

2021. márc. 15. 07:32
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha a feleség neked régi pajtasod, barátnőd, akkor szólj.

Ha nem, hát nem javasolnám.

Nem tudod, mibe nyúlsz bele, én már kerültem így bajba, az más témakör volt.

2021. márc. 16. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!