Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat igazából?
Tavaly kerültem már a vírus ideje alatt egy új munkahelyre. Igazából félig otthon is lehet végezni, de a jellegéből adódóan be is kell néha járnunk.
Szóval megismerkedtem egy velem egykorú férfival, aki szinte egyből rámkattant. (én 36, ő 41).
Nem titkolta, hogy házas, nem is tudná. Bejelölt facen és jóba lettünk. Láttam rajta, hogy tetszem neki, de mivel csak kedves volt jó ideig, így nem volt miért szólnom. Nekem is szimpatikus, de eszem ágában sem lenne belemenni egy olyan helyzetbe, amiből nem jövök ki jól.
Szóval egy ideig ment a barátkozás, majd egy otthoni munka miatt engem keresett és megbeszéltünk egy találkozót . Hozzá kell tennem, itt már más is beszélt róla kollégák közül, hogy látszik rajta, hogy odavan értem.
Átjött, én egyedül élek, és a fél délutánt és estét munkával töltöttük, de közben beszélgettünk. Majd munka végeztével bevallotta, hogy sokkal többet érez irántam, de nem szeretné a feleségét megcsalni, de muszáj volt nekem elmondania. Nem sokat beszélt, eléggé megsajnáltam.
Nem nyomult, nem próbálkozott, és még azt is hozzátette, hogy lehet nem lenne jó, ha egy időben találkoznánk bent. Ez eléggé megdöbbentett.
Pár nap után megint találkoztunk (mhelyen) és továbbra is udvarias és kedves volt, és elnézést kért hogy elmondta, de megijedt saját magától is. Nem beszélt különösebben a házasságáról, csak annyit, hogy megvannak. Nekem mondjuk ez elég beszédes.
Szóval ami engem ledöbbentett, hogy mivel ismerősök vagyunk facebookon, látom, hogy miket oszt meg. És a beszélgetésünk után nem sokkal megosztott egy emléket egy pár évvel ezelőtti nyaralásról, és nekiállt sajnálkozni, hogy mennyire jó volt. És többen hozzászóltak, hogy nekik is és kitartást, és az egyik válaszában kifejtette, hogy ő megoldja majd akkor otthon, milyen jót koktéloztak tegnap is a nejével :O oké értem, hogy együtt vannak, de nekem ez furcsa. Mert utána külön megosztott egy fotót, szerelmemmel karantén nyaralunk...
És sok-sok szív.
Most ez mit jelent nála? Nem tűnt szimpla flörtnek, amit művelt az elmúlt évben, és hangsúlyozom egyáltalán nem szeretnék ilyenbe belemenni, és nem is fogok, de ha ilyen boldog otthon, miért vallotta be, hogy többet érez irántam? És ha többet érez, otthon mit?
Nem próbálkozott soha szexuálisan közelíteni, és természetéből fakadóan (ennyire megismertem) nem hülyíteni akart. Inkább zavarban van mellettem
9# Hát az a rész stimmel, hogy most elég feltűnően boldog. Bár eddig is volt egy-két családi fotó, de inkább a gyerekéről, merthogy az is van :(
Nem keresem külön, csak munka miatt, ha muszáj. Viszont azt szeretem, még miatta sem váltanék, pláne most :) ilyen időszakban
-féltékennyé hogy tenne? Mert nálam pont az ellenkezőjét váltja ki. Inkább hiteltelenné válik, hogy őszinte volt velem. Mert vagy nekem hazudik, vagy otthon. Nem féltékenységet érzek, hanem döbbenetet
- nem mondta, hogy dugnálak...:) nekem nem kell jeleznie, hogy van családja, látom: )
-önigazolás. Ez mit takar? Miért nem valószínű? Ezzel akarja másoknak mutatni, hogy ő jól él? Nekem nem kell....
10. El vagy tévedve. Senki sem gondolja, hogy a válást tervezgeti, és nem is szeretném. Nem tudom mit akarsz belelátni ebbe, ami nincs.
Világosan leírtam, hogy nem mennék bele.
És nem hiszem, hogy ez egy lehetőségről szólt volna, mert ahhoz túlságosan régóta tart.
Lehet, hogy egy rossz házasságban kapnak az alkalmon, de én hiszek abban, hogy igenis létezik jó házasság, ahol lehetőség ide-oda, nem csalják az emberek egymást. Én nem tenném. Ha úgy érezném, elválnék, nem fér bele.
És nem is értem az első kérdésedet. Jó pasi, és visszautasítottam, mert nős. és nem csak jó pasi, hanem okos, kedves, és udvarias. Elég messze áll attól akit te lefestesz. Egyszer sem próbálkozott azóta, hogy elmondta.
Ja és persze, jó a házassága annak, aki simán becsapja a társát. Hát remélem nincs házastársad.
9-es vagyok. Akkor mit gondolsz miért csinálja? Mi a véleményed? Nem bántani akarlak, csak beszélgetünk.
Akkor ha jó ember miért mond ilyeneket? Miért mondja hogy többet érez irántad? Ez nem tisztességes. Ezzel feldobja neked a labdát. Arra vár, hogy válaszolj.
Erre két dolgot érdemes mondani:
- ha szeretnél valamit tőle: oké rendben, de te házas vagy, és nem fair ilyenekről beszélni sem a feleséged sem az én szemszögemből. majd akkor ha szabad leszel, térjünk erre vissza, mert értelmetlen addig erről beszélni
- ha nem szeretnél semmit: oké, de te házas vagy, próbáld meg leküzdeni ezt az érzést, mert én semmit nem akarok tőled.
Hidd el pontosan tudom milyen helyzetben vagy. Engem egy éve szédít.
Tudod hány éjszakát sírtam végig, hogy mi lett volna ha előbb találkozunk. (mert ő már olyat is mondott, hogy ha hamarabb találkozunk, feleségül venne)
De tudod mit. Most én lennék a feleség helyében. Én lennék az, akinek a háta mögött ilyet mond egy másik nőnek.
Szóval hogy azok az emberek jó emberek e, akik a házastársuk háta mögött érzelmekről beszélnek egy másik embernek, abban nem vagyok annyira biztos.
14. Hát megmondom őszintén, hogy engem ez elkeserít. Nem tudom hogy fogalmazzak, hogy érthető legyen, de engem az bánt legfőképp, hogy egy rendes embert ismertem meg, és nem tetszik, amit látok. És nem magam miatt. Tudom furcsán hangzik, de a felesége miatt zavar.
Mert ha valaki otthon ezt játsza, akkor nem őszinte otthon. És az egy dolog, hogy valaki x év után megtetszik, de megint más, hogy mintha mutogatta volna az otthoni boldogságot. De lehet én látok bele dolgokat.
És én nem szeretnék benne csalódni, mint emberben. Felnőtt vagyok, és tudom kezelni a helyzetet és én nem is érzek úgy, mint ő, de gondolj bele, ha van számodra egy kedves ember és olyat tesz, amivel csalódást okoz, megkérdőjelezed, hogy jó ember -e.
Nem tudom tisztességes-e. Én már megmondtam neki, hogy nem lehet köztünk semmi, de ő eleve úgy is mesélte el, hogy ne haragudjak, de nagyon nem közömbös irántam, és egyszerűen már szétfeszítette, hogy elmondja, és egyből tette hozzá, hogy a párja nem érdemli meg, hogy bántsa. És én ezt becsülöm benne, nagyon is. Viszont így is becsapásnak érzem a felesége felé, mert ő szerintem semmiről sem tud. Remélem érted :)
Engem nem szédít, mondom inkább kerül, vagyis nem olyan közvetlen már. Nem elutasító meg semmi, de mintha attól félne, hogy megeszem :)
Nem tudom nálad mi van, de neked kell jobban ismerned, hogy milyen ember. és mi tartja a házasságában. Én úgy láttam, hogy az én kollégámat inkább a gyerek (ezt csak a posztokból gondoltam eddig)
Nem tudom téged is csalt volna, ezt te sem tudhatod, De nálad nem lennék a párja helyében. :(
Igen, én sem vagyok biztos, hogy jó emberek-e, viszont eddig úgy gondoltam, hogy nem tehet az érzéseiről és hát valóban nem, viszont így, hogy rájöttem a felesége valószínűleg mit sem sejt, nem tetszik.
Előző vagyok. Én pont így éreztem az elején. Szórakoztatott vicces volt, lelki támaszt nyújtott. Aztán elkezdte ezeket a dolgait. Rendkívül csalódott voltam, mert én úgy éreztem, hogy lehet köztünk egy veszélytelen kapcsolat, esetleg barátság. Ráadául engem többször biztosított az elején, hogy náluk otthon minden ok, jó a házassága. Így tényleg nem gyanakodtam, belementem a beszélgetésekbe, barátkozásba.
Persze sajnos bele lehet menni érzelmileg :( Úgy hogy észre sem veszed, nem akartam én se ezt.... :(
Uh. Hát akkor nincsenek jó kilátásaim, de majd jobban kerülöm, bár ő ezt már megteszi.
Viszont nálad miért mondta az illető, hogy otthon minden rendben van?
Mert két dolog miatt nem értem. Te ilyen hülyének vagy nézve, hogy neked teszi a szépet, és nem tűnik fel, hogy akkor otthon valószínűleg nincs minden rendben?
Vagy ezt még előtte mondta? Mit gondolsz, hogy ő játszik veled?
Először ezt mondogatta hogy minden oké. Pár hónap múlva meg azzal jött, hogy mindenki hülye aki megnősül, nagyon rossz döntés a házasság.
Nem tudom játszik e. De úgy döntöttem nem is érdekel. Próbálom inkább elfelejteni és túllenni rajta. Azt gondolom, hogy valamit biztos akar(t). Mert értelmes férfi nem mond már ilyesmit nőnek. Mondjuk mi már durva részekhez eljutottunk. A szexről chatelünk, ki mit szeret, meg ha találkoztunk, nem bírta ki sosem hogy ne érjen hozzám. A karomhoz, hátamhoz stb
Egyszerűen nem tudom mi (volt ) ez. De nagyon veszélyes lehet az. Nagyon könnyen bele lehet ebbe keveredni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!