Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már szerető, szerettél az lenni?
Ha házas vagy, nem értem miért tartasz szeretőt. Mert egy fo.s kapcsolatban, amiből anyagi okok miatt nem tudsz kilépni oké vagy gyerek.
de hogy érzések nélkül csak szex. ez fura. Nem hiszem hogy egy rossz kapcsolatban csak az hiányzik és nem lesz több egy szerető.
Meg azt sem, hogy közben a párod szereted. kettő egyszerre nem megy, max. ha beteg vagy
"Ha házas vagy, nem értem miért tartasz szeretőt."
Majd megtudod.
És ki mondta, hogy a szeretők között nem lehetnek érzések?
ezt kérdem. Mivel ezt írták, hogy megvan más, mármint szex. szóval ezért nem értem.
Nem fogom megtudni, házasodjon akinek két anyja van :D
Szánalmas vagy. Dehogy szereted te a férjed. Majd akkor beszélj szeretetről, ha nincs benne hazugság. Gondolom nem tud a szeretődről?
Persze szereted...a kényelmet.
Jó volt, izgalmas, kalandos. Nem bújkáltunk, sőt !
Miért lett vége?
Érzelem, mindkét részről. Éreztem, hogy örlődik, hagytam, had maradjon otthon. Azóta is folytatni akarja, de tudom képtelen lenne válni, ahhoz gyenge.
Igen, máskor is belépek egy ilyen szeretői státuszba.
Törődj, kit érdekel. Ez tipikusan az a helyzet, mikor senkit sem szeretsz.
Nem kényszer szülte, hogy nem tudsz válni, de nem is arról van szó, hogy hosszú távon szórakozol mással, de a párod szereted. hogyne
az te sötétség fejeldelme, hogy írtál nyilvánosan egy oldalra. miért osztottad meg? fáj az igazság? :)
megcsalni valakit okkal szoktak, nem rutinból, meg hobbiból.
de grat további szép nulla életet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!