Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak! Miért csináljátok ezt?
A munkahelyi flört derül ki a legnehezebben. Nincs nyoma írásban, nincs kieső idő, amivel nem tud elszámolni, nem kell szervezkedni, hogy találkozni tudjanak... Otthon is elintézi egy legyintéssel, hogy kolléganő, nem tudja elkerülni, ez csak munkakapcsolat. Lebukás esetén meg elmondja a szeretőt minden világku.rvájának, aki kikezdett vele, és hónapokig kellette magát, mire egyszer elcsábult. Amiért persze a felesége is hibás, mert összevesztek, terhes, nem terhes, épp menstruált, odaégett az ebéd, és jól esett a vigasztalás.
Az ilyen pasi mind utolsó féreg, akinek van esze, az elkerüli.
Válaszodból ezt lehet levonni. Mi az, hogy csak egy férfi körül keringenek. Nem azért, mert foglalt, hanem mert jó pasi. Bár én nem keringtem még soha egyszerre másokkal egy körül :D
Sőt észre sem veszem, amíg ő nem közelít. Bár nekem személy szerint tök mindegy, hogy foglalt-e
12 hogy mi?
Bakker, az flört, munkhahelyi flört!! És a kérdező munkahelyi megcsalásról beszél. Kevered a két dolgot.
Flört annyi, hogy max. évődsz, megcsalás meg mikor már arra indulnál, hogy ágy legyen belőle.
Nekem ha párom flörtölne, kb. nem érdekelne, míg nincs mögötte komolyabb szándék. Én is flörtölős vagyok , kb. egyenlő azzal, hogy közvetlen a természetem és a csípősebb beszólogatásokat is jól bírom. De több ennél nem lenne. Mert azt hívják megcsalásnak, ha már komolyan venném, vagy adnám.
Simán van, akivel szórakozunk , pedig én nő, ő férfi, de egyikünk sem gondolja komolyan. Ezer éve ismerjük egymást én is a nejét, és nem is pattog mögötte. Csípem őt is, tudja, hogy ez csak haveri évődés
15. Hát nézd, én nem szoktam statisztikát készíteni az illető sármjáról és annak nőket bevonzó erejéről :D
Tetszik és kellően intelligens is, jöhet. Ennyi :)
#10 A kérdésben szédítésről van szó. Az nem megcsalás. Inkább flört.
17. olvasd újra figyelmesen.
" Ennyit megér nektek 1 éjszaka, hogy veszekedjetek a feleségetekkel?"
Szóval a kérdés egy munkahelyi próbálkozás
Kérdés inkább ki a kérdező a történetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!