Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tölem valamit ez a családos nö?
Rólam: 24 éves személyi edzö vagyok, 180 cm, 80 kg, izmos. Egy utcámban lakó 35 körüli szép arcú, kicsit anyuka testü (3 gyerek) de nagyon szép nagy fenekü (ez jön be nekem) nö elkezdett csak úgy mosolyogva köszöngetni nekem. Mindig integet a kocsiból, kijön a teraszára ha meglát az utcán. A férje egy 45 körüli középen kopasz, 170 centis, csontésbör ember, amivel nem is lenne baj, de nagyon nagyképü és lekezelö is hozzá! Többször hallottam hogy szolgaként beszél a növel. Amúgy a férje jelenlétében is köszönget nekem tele vigyorral, az meg mérgesen néz rám! Beszélgettem már egyszer kétszer a növel, mindig olyanokról kérdez, hogy hol voltam bulizni, van-e barátnöm, volt-e valami csaj hétvégén, megyek-e nyaralni? Visszatérö szövege, hogy hát mindent ki kell próbálni és ilyenkor nagyokat nevet. Gyakran lesi az ablakukból, ha elmegy tölem egy csaj és aztán megjegyzi nekem legközelebb. Legutóbb olyan szöveget mondott, hogy “hát érdekes járása volt a lánynak aki elment reggel töled, most vagy megszúrta a fenekét egy kaktusz vagy valami más” és a nadrágomra nézett és nevetett. Majd hozzátette, hogy elöbb-utóbb mindent ki kell próbálni, AZT is. Zárójelben mondom, hogy az említett csajnak egész este fenékbe csináltam :D
Szerintetek akar tölem valamit ez a nö? Ha akarnám megdönthetném? Csak mondanom kéne neki? Elvileg az ilyen MILF-ek maguktól szoktak ajánlatot tenni, nem? Lehet, hogy csak unatkozik és élvezi, hogy az én életemröl fantáziálhat? Amúgy családos, férjezett nöt eszembe se jutna, de amilyen rondán beszél vele a férje ... pedig nagyon jó kis nö!
"Legutóbb olyan szöveget mondott, hogy “hát érdekes járása volt a lánynak aki elment reggel töled, most vagy megszúrta a fenekét egy kaktusz vagy valami más” és a nadrágomra nézett és nevetett. Majd hozzátette, hogy elöbb-utóbb mindent ki kell próbálni, AZT is."
Jesszus, mekkora proli... és neked EZ kell?
Ha ez nem kamu, akkor legközelebb, amikor provokál csapd le a labdát, aztán meglátod, hogy csak szórakozott veled, vagy több.
Amúgy ez a tipikus szűzk..va típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!