Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a megcsalás (én is áldozata vagyok), de most az egyetlen irántam érdeklődő nő házas, mit tegyek?
Egyszer lefeküdtünk, és most megint tervezzük. A különbség az a két helyzet között, hogy az exem teljesen nyíltan csinálta, és én hülye naivan elhittem, hogy nem történt semmi, ki sem derült sokáig, míg be nem vallotta, viszont most az illető fűvel-fával csalja a férjét, én csak egy vagyok közöttük. Nem fogja elhagyni, és ha nem derül ki, élik szépen tovább az életüket.
Nem feküdnék le vele, de hát másnak nem kellek, így csak ő van.
Nem tudtam, hogy férje van, azt hittem, csak párja. Azt se tudom, vannak-e gyerekei, ilyenekről nem kérdezem, és a szex szempontjából nem is fontos. Elhagyni nem fogja értem és nem is szeretném. Hosszú távra nem is tervezem, 2. alkalom is csak pár kimaradt póz miatt lesz, hogy elmondhassam, ez is megvolt, és ne legyen egyéjszakás kaland, hanem 2.
Szerencsére nem egy városban lakunk, úgyhogy még a férje nevét se tudom, és nem is érdekel.
Igen, elvtelen vagyok, de nem ugyanaz a két helyzet, amiben én voltam az áldozat (tönkre is tette az életem), és amiben a férj (okosan csináljuk, nem este, hogy másnap úgy kel fel, hogy nem tudja, hol a nő, hanem napközben). De több részletbe nem megyek bele a saját balszerencsémben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!