Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Zavar a megcsalás (én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar a megcsalás (én is áldozata vagyok), de most az egyetlen irántam érdeklődő nő házas, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszer lefeküdtünk, és most megint tervezzük. A különbség az a két helyzet között, hogy az exem teljesen nyíltan csinálta, és én hülye naivan elhittem, hogy nem történt semmi, ki sem derült sokáig, míg be nem vallotta, viszont most az illető fűvel-fával csalja a férjét, én csak egy vagyok közöttük. Nem fogja elhagyni, és ha nem derül ki, élik szépen tovább az életüket.

Nem feküdnék le vele, de hát másnak nem kellek, így csak ő van.

2021. febr. 22. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már döntöttél. Addig vannak elveid, amíg nincs előtted punci.
2021. febr. 22. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Volt már házas barátnőm, de olyan kellemetlen volt amikor bemutatott a férjének, hogy szakítottam. Mentségemre: Javában tartott a viszony amikor megtudtam, hogy van férje.
2021. febr. 22. 16:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy férje van, azt hittem, csak párja. Azt se tudom, vannak-e gyerekei, ilyenekről nem kérdezem, és a szex szempontjából nem is fontos. Elhagyni nem fogja értem és nem is szeretném. Hosszú távra nem is tervezem, 2. alkalom is csak pár kimaradt póz miatt lesz, hogy elmondhassam, ez is megvolt, és ne legyen egyéjszakás kaland, hanem 2.

Szerencsére nem egy városban lakunk, úgyhogy még a férje nevét se tudom, és nem is érdekel.

Igen, elvtelen vagyok, de nem ugyanaz a két helyzet, amiben én voltam az áldozat (tönkre is tette az életem), és amiben a férj (okosan csináljuk, nem este, hogy másnap úgy kel fel, hogy nem tudja, hol a nő, hanem napközben). De több részletbe nem megyek bele a saját balszerencsémben.

2021. febr. 22. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
"2.alkalom is csak pár kimaradt póz miatt lesz" - ez most valami vicc?? XD
2021. febr. 22. 16:17
 5/8 A kérdező kommentje:
az se :D de tényleg kell egy 2. alkalom hogy ne lehessen azt mondani, alkalmi :D
2021. febr. 22. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy 2 szex lesz, ez még alkalmi.
2021. febr. 22. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem, hogy aki tudja, milyen megalázó ha megcsalják márcsak szolidaritásból sem ledz cinkos ilyesmiben... de igazából ezzel a tettet legalizáltad is esetedben. Téged is akkor teljesen jogosan csaltak meg, hiszen neked mindegy a folyamat melyik résztvevője vagy.
2021. febr. 22. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
10ből 9 férfi megtenné. Elvekkel nem mész sokra. Ő már eldöntötte hogy megcsalja a párját és kettőtök közül ő van kapcsolatban, nem te. Ha egy haverod lenne a párja az más kérdés lenne, de ha nem ismered akkor nem érdemes vele foglalkozni.
2021. febr. 22. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!