Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szeretőnek is adtok ajándéko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőnek is adtok ajándékot Valentin napkor?

Figyelt kérdés
Én egy üzenetet sem kaptam. Most kedvem lenne megszakítani a kapcsolatunkat, ha ennyire kakál az egészre ilyen esetekben.

2021. febr. 15. 09:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
57%
Lehet hogy nem te vagy az egyetlen😂
2021. febr. 18. 14:04
 22/34 anonim ***** válasza:
73%
De igen alázod magad,hiába akadtál ki azon a válaszolón.Olvasd csak vissza a kérdésed, válaszaid.Meg akartad szakítani vele a kapcsolatot mert nem írt egy sort sem.Tehát rosszul esett, vannak érzéseid felé. A pasinak annyira nincs mert akkor veled lenne rendesen kapcsolatban. De nem veled van. Neked füttyent egyet aztán alá ugrasz, de a pasi utána nem melléd bújik oda, nem neked köszön reggel. Beléd csak ürít. Te meg epekedve várod hogy írjon egy sort...Amúgy teljesen mindegy hány éves. Attól még szánalmas vagy.
2021. febr. 18. 14:48
 23/34 anonim ***** válasza:
73%
O édes bogaram mennyire sajnállak. Neki vannak gyerekei? mert biztos tudnak rólad 😏. 50 éves férfi nem szeret hanem sexel. és 20 éves meg elhisz mindent.Nem ítélek el csak hogy annyi szingli pasi van miért a házas kell neked?
2021. febr. 18. 15:33
 24/34 anonim ***** válasza:
38%
De rég voltam Badacsonyi hotelben milyen ott?
2021. febr. 18. 15:33
 25/34 anonim ***** válasza:
43%
Én nem ítéllek el csak ahogy a kérdésed alatt fogalmaztál az borzalom egy 8 éves gyerek is sokkal okosabb nálad. És én sem vagyok tökéletes más sem. emberek vagyunk tévedünk igen de olyan dolgok amikről tudjuk hogy másnak fáj és mégis belemegyünk az viszont tudatos döntés ami rossz mert nem érdekled a felesége a gyermekei érzéseit sem.
2021. febr. 18. 15:43
 26/34 anonim ***** válasza:
27%
Én vagyok szerető, leszarok mindenkit mindent. Igen kuva vagyok 28 évesen baj? Azzal kefélek akit megkívánok nem érdekel hogy nős vagy fiatal engem a vágyam kielégülése érdekel. Nem akarok vitát.
2021. febr. 20. 16:30
 27/34 anonim ***** válasza:
31%

26-os válaszoló:

Szerintem nem vagy qrva. Szerető vagy és büszke kéne légy, hogy igenis kívánatosabb vagy mint a leharcolt felesége. Én is szerető vagyok, két nős férfi szeretője. És? Kinek mi köze hozzá? Ők megkapják tőlem amit a feleségüktől nem, én megkapod tőlük, amit az exeim nem tudtak megadni és pont.

2021. febr. 20. 16:42
 28/34 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó kettő férfinak? igazad van. A feleség elhízott semmi szexuális vágy. fiatal szerető meg izgalmas vékony. Azt megszeretném kérdezni hogy neked is 50 körüli a szeretőd?
2021. febr. 20. 16:51
 29/34 anonim ***** válasza:
32%

28

Igen,két férfi szeretője is vagyok (persze ők nem tudnak egymásról és csak egyikkel intenzívebb a kapcsolatom). Igen, az egyik 52 éves, 7 éve vagyok a szeretője, a másik 30, neki 4 éve.

2021. febr. 20. 16:58
 30/34 anonim ***** válasza:
32%
És voltatok már Siófokon hotelba? Mert mi oda szoktunk menni.Tök izgalmas.
2021. febr. 20. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!