Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálni egy olyan ember gondolatára aki nem a párunk, megcsalás?
Figyelt kérdés
Lett egy új kollégám aki nagyon szexin néz ki, és bármikor benne lennék vele egy mentben, HA nem lenne párom. Igy mikor haza értem masztizni akartam egyet a gondolatára, hogy utána elfejtsem, de a párom pont közben ért haza. Nyilván azonnal megkérdezte hogy besegíthet-e és mikor az mondtam hogy most légyszi ne, megsértődött. Addig találgatott hülye okokat, hogy el kellett mondanom hogy felizgatott egy pasi látványa, és csak levezettem ezt a "feszültséget" (a kollégás dolgot nem mondtam el). Na ekkor mégjobban megbántódott, ahelyett hogy vállat vont volna vagy valami, és hinne nekem hogy soha nem csalnám meg. Ez tényleg ennyire nagy hiba? 25N2021. febr. 9. 16:13
11/11 anonim válasza:
ordít erről a kérdésről, hogy férfi kamukérdése, ti meg ugrotok rá bakker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!