Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem aki katona. Lefeküdt egy
kolléganőjével. Mondtam neki hogy váltson munkahelyet
vagy akkor szereljen le, nem akarom hogy nővel nap mint nap
találkozzanak, szerintetek jogos a kérésem?
A férjem kiakadt hogy nem kérhetek ilyet tőle.
Őszintén tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha munkahelyet vált, akkor már meg tudnál bízni benne? Itt nem az a lényeg, hogy akivel megcsalt, az a közelében marad-e, hanem hogy maradt-e benned bizalom a férjed felé!?
Illetve hozzátenném, hogy ha meg akar csalni, hiába küldöd másik munkahelyre, titokban akkor is tudnak kommunikálni/találkozni.
Azt nem említetted, hogy hogyan derült ki a dolog? Az is sokat számít, hogy ő vallotta be vagy te jöttél rá? Illetve egyszeri eset volt vagy rendszeres?
2021. febr. 8. 13:10
Teljesen mindegy mit kérsz, mert bárhol megcsalhat, de legközelebb majd ügyesebb lesz és nem bukik le.
2021. febr. 8. 14:50
23/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért tette. Nem szeretnék elválni, szeretném rendbe hozni a dolgokat, de nem tudom elviselni ha ott dolgozik a nő mellett, legyen neki ez a büntetése hogy nem dolgozhat a haverjaival menjen új közegbe. Azt mondta bármit megtenne hogy bocsájtsak meg neki ez is az egyik feltételem
Nagyon hülye vagy kérdező.. Semmire jóra nem számíthatsz.
2021. febr. 8. 15:30
25/37 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem mindent megtettem ezért a házasságért, soha nem korlátoztam le mindig találkozhatott a haverjaival, jutott idő a hobbijára, elfogadtam hogy sokat dolgozik,de volt szex mindig és mindig mindent megbeszéltünk, adok magamra és szeretem a férjem, csak elcsavarta a fejét az a nő, szerintem jogos a kérésem, ennyi a minimum amit tegyen meg értünk, azt mondta mindent megtenne azért hogy bocsájtsak meg neki, akkor ő se gondolja hogy az normális a nővel továbbra is nap mint nap találkozik, és ugye ott vannak a legjobb haverjai is, szóba hoztam a válást bár nem szeretnék rendbe hoznám a dolgokat, de ő sem akar válni.kapott egy utolsó esélyt
Én feldobnám a labdát hogy mi lenne ha te is megtehetnéd?
2021. febr. 8. 15:55
27/37 A kérdező kommentje:
Nem volt szó ilyenről, szeretném rendbe tenni a dolgokat nem pedig rontani a helyzeten.
Végtelenül naiv vagy.
És nem a nő csavarta el a férjed fejét, hanem simán élt a lehetőséggel. Értsd, önként és dalolva dugta be a pinájába a farkát. És dugja a mai napig is. Az más kérdés, hogy tudsz vagy nem tudsz róla. A helyzeten ez nem vàltoztat. Jó gyomrod van ezt elviselni még jó ideig, csak moshasd továbbra is a pina váladékos alsógatyáját. 👏
2021. febr. 8. 16:54
Hozzátenném a 28-as válaszához, hogy biztos nem ez a nő volt az első már, de nagyon adom a véleményét!
2021. febr. 8. 16:56
30/37 anonim válasza:
Nem fog leszerelni,te meg majd lenyeled a békát,ennyi.
2021. febr. 9. 06:18
Kapcsolódó kérdések: