Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tulajdonítatok a monogámiának akkora jelentőséget egy kapcsolatban, illetve házasságban, avagy miért mondjátok, hogy aki "rendszeresen csal = nem szeret, szakítsatok/váljatok"?
Nem tudom ki miért gondolkodik úgy, ahogy. Én kiéltem magam 16 éves koromtól 25 éves koromig. Utána viszont megállapodtam és 10 éve házas vagyok. Eleve olyan nőt választottam magam mellé, akit hosszútávon is képes vagyok szeretni, becsülni, tisztelni és ezt 10 év elteltével is így érzem.
Már akkor lelkiismeret furdalásom van, amikor ajándékot intézek neki és azt kell "hazudnom", hogy túlórázom a munkahelyemen.
Se átverni, se megbántani, se megalázni nem akarom.
Plusz valóban úgy érzem, hogy baromi nagy mázlim van vele és hülye lennék más nővel kezdeni. Mindnek ugyanaz van a lába között (ideális esetben), szóval újat mutatni senki nem tud. Tudunk együtt nevetni, beszélgetni, szex is minimum heti 3x van.
Hülye lennék egy lyukért lecserélni vagy megbántani.
Ráadásul baromira hidegen hagy a mai napig az összes nő. Ha valaki jól néz ki azt észreveszem, de itt meg is áll a dolog.
Plusz a kezdeményezéseket is rövidre zárom.
Aki volt már szerelmes, és csalta meg az, akit szeret, az érti. Sajnos jártam már így. Majdnem akkora fájdalom, mint amikor meghal valakid. Egy életre szóló megrázkódtatás, ami után sose tudsz úgy nézni a kapcsolatokra, a másik nemre.
Aki szerint ezt a fájdalmat tűrnöm kéne, mert neki jár egy kis szórakozás, az nekem nem párom. De nem is szeret, ha képes ennyire önzően gondolkodni. Vagy szimplán nincsenek érzelmei, és akkor azért kell kirakni, mert egy szociopata meg fog nyomorítani lelkileg.
Aki ezt nem érti, az esélyes, hogy az utóbbi. Egy érzelmek nélküli lelki nyomorék.
12
Te vagy hazudsz, vagy annyira töketlen vagy, mint egy eunuch :D
Az igazmondásnak tulajdonítok jelentőséget, és az intimitás értékének, súlyának.
Te egy felszínesebb kapcsolatra vágysz, amiben azért van szex, ami nem jelent neked mély dolgot.
Más emberek mélyebb kapcsolatot akarnak, és mély érzelmekkel kapcsolatos a szexualitásuk, és olyan emberrel akarják, akinek ugyanazt jelenti a szexualitás, mint nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!