Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az megcsalás, ha a barátom elkezdett neten írogatni egy csajjal? Engem kicsit zavar.
Figyelt kérdés
Erre azt mondja, hogy nekem is van egy fiú barátom. De én őt már régóta ismerem.2021. febr. 1. 09:41
21/38 A kérdező kommentje:
Nem nézi egyikünk se a másik levelezését. És nem is fogunk szétmenni. Csak fura volt nekem.
2021. febr. 1. 10:36
22/38 anonim válasza:
Ha dugdossa az üzeneteket, akkor a csajt is fogja. :)
23/38 anonim válasza:
Azért valljuk be elég fura, h a semmiből csak úgy ráírt egy fiatalabb hölgyikére és azóta folyamatosan leveleznek.
Gondolom nagyon szimpatikus lehetett neki. Nem akarok rosszat mondani, de sok kapcsolat így kezdődik..
24/38 A kérdező kommentje:
De a barátságok is, nem?
2021. febr. 1. 11:27
25/38 anonim válasza:
Ne legyél naív.... eddig miért nem voltak lány barátai?
26/38 anonim válasza:
24 nem, a barátságok így utoljára az oviban kezdődtek.
27/38 A kérdező kommentje:
Akkor mit tanácsoltok?
2021. febr. 1. 11:41
28/38 anonim válasza:
Hát, akkor lehet szimpatikus neki a csaj és beszélgetni akart vele.
Az ember vágyik ilyenekre. Nekem is előfordul, hogy elmegyek ide, oda beszélgettek lányokkal, bene van a levegőben, de nem történik semmi, még flört sem.
Az ilyenektől él az ember. Covid alatt nulla kapcsolatunk van az emberekkel. Valami kell, hogy érezzük nem az erdő mélyén élünk.
29/38 anonim válasza:
"Az ilyenektől él az ember."
Szimpi férfiakat nem talál? Szánalmas, aki ilyentől él.
30/38 anonim válasza:
Azt, hogy ne támadólag beszélj vele, hogy ez most fricska-e neked a fiúbarát miatt vagy az amit írt az előttem kommentelő, azt úgyse fogja mondani, hogy mert meg akar csalni. Aztán ennek tükrében beszéljétek meg a dolgot, utána lehetne eldönteni mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!