Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek az megcsalás, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az megcsalás, ha a barátom elkezdett neten írogatni egy csajjal? Engem kicsit zavar.

Figyelt kérdés
Erre azt mondja, hogy nekem is van egy fiú barátom. De én őt már régóta ismerem.
2021. febr. 1. 09:41
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nem nézi egyikünk se a másik levelezését. És nem is fogunk szétmenni. Csak fura volt nekem.
2021. febr. 1. 10:36
 22/38 anonim ***** válasza:
64%
Ha dugdossa az üzeneteket, akkor a csajt is fogja. :)
2021. febr. 1. 11:01
 23/38 anonim ***** válasza:
87%

Azért valljuk be elég fura, h a semmiből csak úgy ráírt egy fiatalabb hölgyikére és azóta folyamatosan leveleznek.

Gondolom nagyon szimpatikus lehetett neki. Nem akarok rosszat mondani, de sok kapcsolat így kezdődik..

2021. febr. 1. 11:26
 24/38 A kérdező kommentje:
De a barátságok is, nem?
2021. febr. 1. 11:27
 25/38 anonim ***** válasza:
65%
Ne legyél naív.... eddig miért nem voltak lány barátai?
2021. febr. 1. 11:28
 26/38 anonim ***** válasza:
64%
24 nem, a barátságok így utoljára az oviban kezdődtek.
2021. febr. 1. 11:29
 27/38 A kérdező kommentje:
Akkor mit tanácsoltok?
2021. febr. 1. 11:41
 28/38 anonim ***** válasza:
32%

Hát, akkor lehet szimpatikus neki a csaj és beszélgetni akart vele.

Az ember vágyik ilyenekre. Nekem is előfordul, hogy elmegyek ide, oda beszélgettek lányokkal, bene van a levegőben, de nem történik semmi, még flört sem.

Az ilyenektől él az ember. Covid alatt nulla kapcsolatunk van az emberekkel. Valami kell, hogy érezzük nem az erdő mélyén élünk.

2021. febr. 1. 11:42
 29/38 anonim ***** válasza:
64%

"Az ilyenektől él az ember."

Szimpi férfiakat nem talál? Szánalmas, aki ilyentől él.

2021. febr. 1. 11:48
 30/38 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ne támadólag beszélj vele, hogy ez most fricska-e neked a fiúbarát miatt vagy az amit írt az előttem kommentelő, azt úgyse fogja mondani, hogy mert meg akar csalni. Aztán ennek tükrében beszéljétek meg a dolgot, utána lehetne eldönteni mi legyen.
2021. febr. 1. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!