Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sokkal csúnyább, rosszabb, idősebb, igénytelen nő miatt elhagytak, hogyan tegyem túl magam rajta?!
Figyelt kérdés
Veled történt már hasonló? Hogyan nyugodtál bele a helyzetbe?2021. jan. 25. 18:39
11/27 anonim válasza:
Lehet hogy észre se vetted, de az egész szexuális életetek egy nulla volt. Tőle pedig megkap mindent amit akar.
12/27 anonim válasza:
Te most azt csinálod, hogy beállítod az exedet hülyének, hiszen egy minden téren rosszabb nőért hagyott el téged.
De nincsenek abszolútérékek egy embernél! Neki az a nő most többet ért.
14/27 A kérdező kommentje:
Ez a nő az egész életét a Facebookon éli... Szinte 24 órán keresztül ott van, nem is értem mikor alszik egyáltalán vagy eszik... Na mindegy.
Egyre többet és többet kommentált a barátom posztjai alá és egyszer csak azt vettem észre már úgy csevegnek mint férj és feleség. Így jöttem rá egyébként.
2021. jan. 25. 20:10
15/27 anonim válasza:
Ennyi az egész? A párod 0-24 a facebookon lógott? Miért?
16/27 A kérdező kommentje:
Nézem a kommentek írásának időpontjait. Éjjel nappal állandóan írogatott...
2021. jan. 25. 20:13
17/27 A kérdező kommentje:
Nézem a kommentek írásának időpontjait. Éjjel nappal állandóan írogatott...*
Mármint a nő! (Ez lemaradt).
2021. jan. 25. 20:14
18/27 anonim válasza:
Írhat nekem bármilyen csodanő a nap 25 órájában, ha boldog vagyok a kapcsolatomban.
19/27 anonim válasza:
Meg nem csak az. A publikba írogatott és a párod válaszolt rá? :)
20/27 A kérdező kommentje:
ma 20:14
Igen igen, ez elgondolkodtató.
Pedig semmi gond nem volt köztük, de ő neki úgy látszik mégis csak jobban megfelelő az a nő. Sajnálatos.
2021. jan. 25. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!