Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlen megcsaltam barátnőm hogyan tovább ?
Figyelt kérdés
Nem akarom elveszíteni. Szerelmes vagyok. Mi a teendő ? 29 Férfi!2021. jan. 17. 14:26
11/61 anonim válasza:
Egy vicc vagy 😃
Inkább a barátnőm.... Pfff
Nem vagy te szerelmes, inkább csak szánalmas. Remélem rájön és elhagy.
12/61 anonim válasza:
Kérdező, az a baj, hogy fentebb az egyik válaszolónak azt írtad, hogy "Is, is". Na, itt a bibi. Mindkettőbe szerelmes vagy, ami rossz jel!
13/61 anonim válasza:
Olyan nincs hogy mindkettőbe szerelmes. Inkább egyikbe se. Esetleg mindkettőhöz vonzódik.
14/61 A kérdező kommentje:
Megértem amit irtok. Nem vagyok ra büszke sőt.. de nem szeretném hogy elhagyjon. Pláne hogy nála lakunk..
2021. jan. 17. 15:05
15/61 anonim válasza:
Nem szereted a lányt és a megcsalás tudatos döntés volt. Istenem, mekkora egy emberi roncs vagy.
16/61 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt hallottam, de igaz lehet: "Ha a pasinak feláll - az esze megáll!"
17/61 A kérdező kommentje:
Ha megmondanám neki 99% hogy elhagy. Én meg költözhettek vissza édesanyám hoz. Nagyon nem járnék így jól..
2021. jan. 17. 15:10
18/61 anonim válasza:
Menj albérletbe, vagy az új barátnődhöz.
19/61 anonim válasza:
Haha, szóval nálad ilyen érdek-szerelem van?! Pláne azért nem szeretnéd, hogy elhagyjon, mert nála laktok..... Nem látod, mennyire nevetséges és számító vagy? Az ég mentsen meg az ilyen pasitól, mint te. Nem is azért hagynálak el, mert megcsaltál, bár az sem utolsó indok. Azokért amiket utána írták ide. Ezektől a dolgoktól nekem hánynom kell, de tényleg.
20/61 anonim válasza:
Hát igen, innen ismerszik meg a szerelem... Amikor rettegsz, hogy vissza kell költöznöd anyádhoz. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!