Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el?
Szólni kellene arról, hogy tudjátok, hogy folyamatosan csalva/felszarvazva van egy személy? Ha igen, hogy tennétek, hogy ne gondolja vicc az egész és kíméletes is legyen? Ha nem, miért nem?
Nemet és indoklást is írjatok, előnyei-hátrányai annak ha megtudja stb..
Inkább úgy mondom, másként értékelném az információt.
Hozzám nem közel álló szemêlyt elküldeném a halálf.....ra.
Egy életre meg utálnám miatta.
Én emiatt szakítottam meg a kapcsolatot egy ismerős baráti párral.
A csaj lépett félre többször, mindig mással, többen tudták a társaságban, csak a férj nem.
Beavatkozni nem volt szivem, de a srác szemébe sem tudtam nézni többet.
Elmondanám..
Az egyik kapcsolatom végén kiderült h megcsalt a srác, és mondta hogy ott voltak a barátnőim is abban a buliban. Rákérdeztem, és mondták hogy látták, de úgy gondolták nem szólnak bele, nem az ő dolguk...
Szerinted kiben csalódtam nagyobbat?
Mások eset. A barátom megcsalt, tagadta, belenéztem a messengerébe, és az egész beszélgetést átküldtem a csaj pasijának. Összetört de megköszönte.
Én ily en undorító dologhoz nem asszisztálok. Akkor sem ha ezért utálnak meg. Inkább utáljanak azért, mert fáj az igazság, minthogy azért mert elhallgatással gyakorlatilag asszisztálok a megcsaláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!