Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Többszöri megcsalás esetén is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többszöri megcsalás esetén is van értelme próbálkozni a kapcsolat/házasság megmentesévéel? Milyen tapasztalatik vannak ilyen helyzettel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 12:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8.-9. Tapasztalat?
2021. jan. 11. 17:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is megcsalt feleség vagyok.

Te meg tényleg nem normális.

1000*írtad ki a kérdést.

Ha szeretne nem csalt volna meg. Pláne nem többször.

Ha ezt nem bírod felfogni,sajnáljuk.

2021. jan. 11. 18:52
 13/17 A kérdező kommentje:
És vele maradtál vagy elváltáll ha már ennyire osztod az eszet?
2021. jan. 11. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem eszet,észt

Miért nem látod,hogy jót akarunk neked?

Hiába írod ki 1001szer,akkor is halott ügy.

2021. jan. 11. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy kapcsolatom, a Hol pár hónap után kiderült h megcsalt már az első héten. 1 évig jártunk, de nem volt bennem bizalom, viszont annál több harag. Utólag nem is értem magam. Néha próbáltam vele jól érezni magam, de egyszerűen el volt cseszve, és én meg karjaidként fogtam. Ez csak ragaszkodás és birtoklás volt, utólag látom, ez beteges dolog.

Hála égnek, tanultam belőle. Lehet hogy fáj az elengedés folyamata, de legalább helyrejössz. Viszont ha vele maradsz, ugyanolyan nyomorultul fogod érezni magad végig mint most.

Azért csinálja meg veled, mert hagyod, és ez neki rohadtul kényelmes. Ennél azért legyen több önbecsülésed!

2021. jan. 12. 09:05
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
Vagy 1000X megcsaltam a férjemet, mégis együtt vagyunk.
2021. jan. 12. 14:47
 17/17 L_Aladar válasza:
73%

25 éve vagyok házas. Megéltünk már sok mindent. Kétszer volt a kapcsolatunk alatt házasságtörés. A megcsalás mindíg valaminek a következménye. Az okok pedig vagy az egyik, vagy pedig a másik fél valamelyik tulajdonságának a következménye. (vagy mindkettőé).

Viszont minden megcsalás után egyre gyengébb lesz köztetek a kapocs és egyre több lesz a sérelem. A megcsalt félben mindíg ott lesz a gyötrődés, és a rossz emlékek. Sajnos tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes a kapcsolatot megtartani, ha nem történik gyökeres változás a megcsaló (és a) megcsalt jellemében.

Semmit nem ér a bocsánatkérés megbánás nélkül, és semmit nem ér a megbocsájtás megváltozott személyiség nélkül.

Ergo: csak akkor van értelme együtt maradni, ha az tudja biztosítani mindkettőtők boldogságát. Azaz erre elég kevés az esély.

2021. jan. 18. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!