Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítenétek ki? A párom dugiajándékát nem én kaptam meg, többi lent..
Elöljáróban annyit, hogy 9 hónapja boldog párkapcsolatban élünk, és semmi jele megcsalásnak, tudom mik a jelek, mert csaltak már meg.
Sztori:Miközben a karácsonyi ajéndékaim után kutattam párom szekrényében (tudom nem szép dolog) találtam egy masszázskupont arra a helyre ahova párom szokott járni. Akkor még azt gondoltam, hogy én fogom kapni, de nem. Karácsony hetén pár napot külön töltöttünk, én hamarabb mentem vidékre, ő csak szenteste ért oda. Most így ünnepek után,hogy mindenkit megajándékoztunk a családban újra megnéztem a szekrényt és hűlt helye a kuponnak. Elvileg én nem tudok erről, és nem tudom, hogyan deríthetném ki, hogy kinek adta.
Szerintetek megcsal vagy csak túlmisztifikálom?
Mi ezen a "boldog párkapcsolat"? Te jó ég, kommunikáció nulla:(((((
Amúgy én azt hittem, valami ékszert találtál a szekrényben, aminek mára hűlt helye, na az izgibb lenne.
Lehet hogy ő kapta a kupont, vagy nyerte.
Ettől független 10 hónap után nem semmi ez a kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!