Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez ? Ffi/45
Nős vagyok,van egy csodás nagylányunk.Hajt a vérem,több kalandom is volt már de Néhány hónapja megismertem egy lányt,akivel azt hiszem már nem csak a szexről szól,és ma már ott tartok,hogy otthon nem igazán áll fel,de rá igen,ha már beszélünk, attól is...
Volt akivel hasonló előfordult már ?
Mi ez mit tehetek ?
Nem,ő egyedülálló.
Én is ettől félek,mert most elgondolkodtam,ha vàlnék,vajon egy idő után mellette is ugyanúgy kalandoznèk-e.
Az elején -több hónapon át csak beszélgettünk- amikor megvolt az első sex,utána volt néhány nap amíg úgy éreztem,hogy elhagyom érte a családom,mindent eldobok,de aztán mégis átgondoltam.
De be kell látni ,hogy amióta ő van,gondok vannak otthon az ágyban.
Szakíts vele, és probléma megoldva.
Nem is értem, a házasemberek miért nem férjes asszonyokkal kalandoznak? Ott nincs ilyen probléma.
Legközelebb legyen több eszed.
#12: Otthon van gond: Otthon van benned aggodalom, hogy tudj teljesíteni, nehogy lebukj, el ne szúrd az egészet, mert oda a házasságod.
Gondolom, nem kell elmagyarázni, hogy 20 év házasság nem a szexről szól.
Kicsit inkább olyan érzésem van, mintha te nem a férj lennél. Ő pontosan tudja, hogy miért nem válik.
Gumit húztatok? Ha nem, akkor lehet az is, hogy elkaptál valamit.
Beszéld meg azzal a nővel, akivel társak vagytok az életben. Őszinteség, egyenesség. Vagy ha nem mered neki elmondnani, ne is csináld.
Képzeld el ha a feleséged csinálná meg ezt veled.
Ha nem tudsz egyenes és őszinte lenni, akkor az a fajta gyenge férfi vagy, aki töketlen is. Messziről elkerülöm az ilyeneket. Semmi tartás. Sunyiskodás bezzeg megy. Ilyen kapcsolatot akarsz építeni? Mert ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!