Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szokatlan viselkedését bizonyítja ez a helymeghatározás?
Figyelt kérdés
Röviden tömören rossz a kapcsolatunk. Nem akar szexelni ha mégis azt megelőzi azt hogy kiakadok miatta.
Ma hamarabb indult dolgozni, mert kiakarta takarítani a kocsit.
Én kíváncsiságomnak eleget téve bekapcsoltam a helymeghatározást a telefonján és láttam a mozgását.
A benzinkút közelébe nem ment, hanem össze vissza ment az adott városban. Az első és utolsó célállomás viszont ugyanaz.
Hívtam nem vette fel majd mikor visszahívott megkérdeztem, sikerült-e az autó takarítás. Azt mondta nem.
Nem tudtam mit mondani rá, igazából nem is akartam ezt telefonon...
Szerintetek kérdezzek rá vagy várjak még?
2020. dec. 27. 20:10
11/13 anonim válasza:
Nem kell itt a süketelés meg a mellé beszélés hogy biztos csak kocsikázik. Ez a te férjed nagy valószínűséggel megcsal téged. Az hogy a temetőnél veszi fel és teszi ki a tyúkját lehetséges hogy az is házas? Ki tudja? De egyébként magamat ismerve nem bírnám ki hogy nézegessem mikor merre jár. A kifogás hogy nem akar szexet megint csak arra ad okot hogy másra vágyik és rád cseppet sem. Megmondanám neki mi a helyzet.
13/13 anonim válasza:
Szia kérdező, mi ez a program, ami követi a mozgást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!