Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinder helymeghatározás hogyan működik?
Ha valaki nem lép be az alkalmazásba, akkor is frissíti a háttérben a helyzetet?
Többször jártam már úgy, hogy az illető azt mondta, hogy nem használja a tindert, még is folyamatosan változott a helyzete.
Ez hogy társkeresési probléma? Nyilvánvalóan az adott felhasználó adatvédelmi beállításaitól függ; iOS-en meg lehet adni, hogy egy alkalmazás csak használat közben, vagy mindig hozzáférhessen-e a lokációdhoz.
De amúgy ha a NoSalty alkalmazással kapcsolatban van technikai jellegű kérdésed, akkor azt a főzés kategóriában teszed fel?
"de pl a barátnőm képes emiatt nem találkozni tök értelmes pasikkal. "
Tinderen. Értelmes pasi. Na jó, már nem csodálkozom a kategórián. További szép napot, a kérdésedre választ adtam, bármennyire is nyomkodod a piros kezet.
Tökéletesen értelmes választ adtam, csak mellette kiemeltem, hogy erős hátrányban vagy a logikus gondolkodás területén. Az külön ironikus, hogy te akarsz sértegetni az észbeli képességeim miatt.
Amúgy, ha tudni szeretnéd, éppen dolgozom, valamint az autószalon hívására várok, hogy átvehessem a teljesen új német prémium kocsimat. De tényleg, szomorú vagyok, nincs életem, ráadásul hülye is vagyok.
De ugyanakkor nem én voltam alkalmatlan egy sima Google-keresésre, vagy a kategória eltalálására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!