Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy okos ertelmes no nem veszi eszre hogy evek ota megcsalja a ferje akkor ugye nem is akarja eszrevenni?
Igen, általában ez a helyzet. Vagy tudja, de bevállalja, vagy egyszerűen maga elől is titkolja
(az utóbbi láttam testközelből, baráti pár, a srác a világ legnagyobb kamu indokaival lépett le, kb ilyen "karácsony este személyesen hívott fel a miniszterelnök, hogy meg kell javítani nála a csöpögő csapot, mert ott van az összes miniszter, és nem tudnak ünnepelni" szintű dumákkal. A lány meg fél este magyarázta, hogy mennyire felelős a párja, és mennyire fontos ember... Valahol a szíve mélyén ő is tudta, de inkább megmagyarázta magának is)
Igen igem... valoszinű itt is tudja a felesèg, vagy inkább csak kényelmes igy neki...
En szeretnem ha ilyen esetben szolnanak nekem, de valoszinu itt nem kell beleavatkozni...
4, Miért kellene azt feltételeznünk folyamatosan,hogy a párunk hazudik nekünk? Én is elhinném amit a párom a férjem a társam mond nekem. AKármennyire abszurdnak is hangzik,de feltételezem,hogy nem akar hazudni,ártani nekünk.
Szerintem meg igenis szólj neki.Lehet,hogy ti azt gondoljátok,hogy jaj biztosan tudja a nő,de szerintem meg fogalma sincs róla,hogy átverik,mert bízik a társában.
Milyen ellentmondásos itt mindenki,bezzeg ha olyan kérdés van,hogy a pasim mérges rám,mert mindent megkérdőjelezek és nem bízok benne akkor jön,hogyhagyd ott ,mert nem hiszel neki :D most meg azt írjátok,hogy mekkora hülye a felség,hogyelhiszi amit a férje mond neki?? :d
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!