Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Leitatott és nem emlékszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leitatott és nem emlékszem mindenre. Hogy deríthetném ki, hogy behatolt-e?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki leitatott alkohollal. Vannak fekete foltok az estében. Le akart feküdni velem, de ellenkeztem. Ez eddig tiszta. De nem tudom, hogy behatolt-e. Hogy lehetne ezt megállapítani?

Őt nem kérdezhetem meg, mert bármit hazudhat érdekeinek megfelelően. Más ekkor már nem volt jelen, nincsenek tanúk. Sperma nem távozott belőlem az utána órákban, de ez nem jelent semmit, mivel korábban volt szó róla, hogy gumióvszert szokott használni.

Ez már nem most, hanem már bő hónapokkal ezelőtt történt, így gondolom a nőgyógyász már nem látna semmit rajtam, mert azóta szexeltem már. Vagy tévedek?

Tudom, hogy nagyon-nagyon hülye kérdés. Eskü nem vagyok ennyire hülye, de annyira idegesít ez a kérdés azóta is, hogy minden szalmaszálba kapaszkodom.

Bonyolult a sztori, de a lényeg, hogy, ha megtörtént a behatolás, akkor a párom megcsalásként éli meg, ezért is rágja a fülemet vele és ezért is akarom tudni.

Terhes szerencsére nem lettem.

2020. nov. 6. 03:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Azért ez érdekes, hogy maga a lehetséges esemény, ami amúgy bűncselekmény nem zavart, és nem akartál utánajárni, de a párod most azért rugózik ezen, mert az ő egója sérült, az, hogy Te milyen testi, lelkibkárt szenvedtél, az mellékes.

Meg ez, hogy maga a behatolás miatt megcsalás a megcsalás... elég egyszerű gondolkodásra vall.

Amugy ennyi idő távlatából csak a sráctól tudod kideríteni.

2020. nov. 6. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
Szinte biztos, hogy megdugott..
2020. nov. 6. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Most minden bizonnyal többen le fognak pontozni, de nem tökmindegy, hogy "megtörtént a behatolás", vagy sem? Abban az esetben ha te nem emlékszel rá és semmi nyoma nincs (nem vagy terhes és nem ért trauma), akkor nem igazán értem a dolgot. Szerintem az, amire emlékszel, már önmagában elég gáz.

Soha nem fogom megérteni azokat az embereket (mint a párod pl.) akik szerint pl. "Hát, a csók az tulajdonképpen nem is megcsalás", vagy "Seggbe rakta, nem p.nába, ez még elmegy".

Azt azért megértem, hogy téged mi zavar. Leitattak, rád másztak, ki tudja mi történt, szégyelled magad. Szerintem elég kiábrándító rád nézve, hogy hagytad idáig fajulni a dolgokat, de egy nagy adag felelősséget tesz a férfi vállára is. Én is marhára ki lennék akadva saját magamra a helyedben (és a párod helyében is), de ilyen szempontból teljesen lényegtelen, hogy akkor most megdugtak, vagy sem.

2020. nov. 6. 10:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Részleteket nem akarsz írni? Akár privátban... mert ez így elég ködös
2020. nov. 6. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem, mi az hogy leitattak? Hogy lehet valakit akarata ellenére leitatni? Olyan létezik,hogy kevernek valamit a piádba, de akkor inkább a bedrogoztak szó lenne jobb erre. Egyébként eléggé gáz a sztori, az én férjem már csak attól repült volna, ha valaki ágyában köt ki, vagy tudja, hogy valaki meg akarja fektetni és mégis azzal menne partizgatni. És ez fordítva is, nem kérdezgetné, hogy most betették-e a lompost, csak egyszerűen szedhetném a sátorfám.

Már másnap meg kellett volna kérdezned tőle, hogy történt-e valami, ezt így sosem fogod kideríteni.

A másik amit nem értek, a pasidnak nincs annyi vér a f***ában, hogy megkeresse és elbeszélgessen a másik illetővel, ha ennyire kíváncsi? Sőt ha belekeverek a piádba valamit, amitől te kidőltél és a csávó rádmászott, a minimum hogy utána megy az urad és szétszedi..

Mindegy is, bő hónapok után szerintem szálljatok le erről a témáról, előbb kellett volna erről beszélgetni

2020. nov. 7. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!