Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak! Jól látom, hogy nagyrészt ezért csaljátok meg a feleségeteket?
Munkámból adódóan inkább férfiakkal kerülök kapcsolatba mint nőkkel.
Leírom amit gondolok: Amelyik csal, vagy tartós viszonyt folytat: szereti a feleségét, bármilyen ellentmondásos ez így. Otthon ők a legjobb férjek, a legjobb apák. Ők azok akik lesik az asszony minden kívánságát, sokszor még erejükön felül is. A feleség vagy eleve egy dominánsabb hölgy vagy éppen a férfi rajongva szeretése teszi azzá. /Hiszen ezt az embert maga alá rendelheti./ A férfi sokat ad: Törődést, szeretetet minden mennyiségben, a pénzét, az idejét /meccset nézne de az asszony más programot talált ki./ A nő szintén "jó feleség" a maga módján. A háztartás, gyerekek menedzselése és jellemzően, hogy mindent megtesz az ágyban működőképessé teszi a kapcsolatot. Csakhogy uralkodik! A férj érzi sokkal többet ad bele. Főleg a közös kasza, a férfi a többszörösét teszi bele, ezzel az asszony pénzügyi mozgástere megnő, még férjnek a szükségleteire kunyerálni kell. Sok feleség adu ásza, házasságban minden közös kell legyen. Ideértve a facebook jelszavát, meg ami technikai dologhoz hozzáférés kell. Férj besokall. A lelkizősebbek ilyenkor válságba kerülnek. Hiszen minden a legnagyobb rendben, az asszony hűséges és jó anya! Aztán képbe kerül egy nő, aki otthon el van hanyagolva vagy független és jön a megcsalás. Aminek nem más a lényege mint a BOSSZÚ, kompenzálás. A szeretői viszony a kölcsönösségen alapul. Egymás kielégítse testileg jobb esetben lelkileg is. És ingyenes! -legalábbis az a pasi nem áldoz rá anyagiakat aki otthon is megkapja a szexet, nem kimondottan ez az oka a hűtlenségének-. Nincs ellenőrizgetés, elvárás,általában Ő diktál. És itt áll helyre az egyensúly.
Vélemények?
"10-es te gyökér... 🤦♂️ Inkább töröld magad erről az oldalról te hülyegyerek, mert még ahhoz is hülye vagy, hogy elkezdj egy vitát."
Nem akarok semmilyen vitát kezdeni veled. Nem vagy azon a szinten.
Veled is beszélgetek 20-as...:)
Majd elküldöm azok kérdések linkjeit ahol egy nő panaszkodik egy nőre. Meg fogsz lepődni... Nem győzől olvasni..
Egyszerűen ilyenek vagytok. Nem tudom, hogy miért. Uralkodni akartok, mint a kérdező feszegette a kérdésében. Szerintem azért nem bírjátok a párotok nő rokonait, mert ők ismerik a dőrgést. Tudják, hogy milyen praktikákkal tették tönkre az ő párjaikat. Pl:anyós az apóst. Muterotok, a faterotokat, stb.. S ahogy a mondás tartja, két dudás egy csárdában.. :)
A feleségem is szikrákat vet mikor a húgommal beszélgetek.. (ikerházban lakunk velük, 20 éve).
Nagyjából tudom miről beszélek.
"Szerintem azért nem bírjátok a párotok nő rokonait, "
Jajj, csak ez a butus általánosítás megy. Van ám após-vej vita is bőven.
Mellesleg én jóban vagyok a párom nőrokonaival, anyukája, tesója, stb.
Nem akarunk uralkodni, csak azt nem hagyjuk, hogy uralkodjanak rajtunk. A kérdező azt már természetesnek vette, hogy a férj uralkodik. Na itt keveritek ostobán a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!