Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretővel mindig jobb a szex, mint a (házas)társsal?
Figyelt kérdés
Ezt szerintem előre nem lehet tudni, hogy milyen lesz. Lehet, hogy rosszabb, mint otthon. Vagy attól, hogy más, újdonság, rögtön jobb is? Vagy simán lehet csalódás? Amikor meg sem éri?2020. okt. 31. 21:31
11/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de nekem eddig minden partneremmel össze kellett szokni szex terén is, összecsiszolódni, "betörni" egymást, hogy kinek mi a jó. Én inkább piszkálnám a párom, hogy legyen több szex, mert ő tudja, hogy mit szeretek és hol, hogyan. Új embert betörni nyűg lenne számomra, hamarabb vennék valami játékszert magamnak, minthogy megcsaljam mással.
12/14 anonim válasza:
Nekem mindig jobb ha akivel csinálom nem a pasim (nagyon ritka hogy nem) Mert önmagában az újdonság öröme egy hatalmas pluszt ad. Meg ilyenkor azt vettem észre hogy a pasik jobban próbálnak megfelelni mintha mondjuk már évek óta járnánk..
13/14 anonim válasza:
Nekem sokkal jobb volt a szeretőmmel. Az újdonság varázsa már rég elmúlt, azóta pedig egyre jobb lett. Soha nem volt ilyen jó a mára már volt párommal, mint vele.
14/14 anonim válasza:
Nem jobb,MÁS! Meg az is hozzátartozik, hogy kikapcsol a hétköznapokból, a mókus kerékből. Hetente vagy néha kéthetente tali a hétvégi házában. Más környezet, csak egymással foglalkozunk és azok a jó beszélgetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!