Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasim, félek kiderül?
Sajnos nagyon buta voltam, mert mindhárman egy munkahelyen dolgozunk és nem gondolkodtam előre. A srácnak azt mondtam hogy szingli vagyok és meg is kértem hogy az az este maradjon köztünk csak neki van 2 nagyon jó haverja, akikkel mindig együtt lóg és ha ő elmondja azoknak, akkor már az egész meló tudni fogja a dolgot.
Nem a pasim miatt félek, úgyis szakítani akartam vele előbb vagy utóbb csak egyrészt rossz lesz ezután a hírnevem, másrészt egyébként is utálok ott dolgozni és csak 1 évet kéne még itt dolgoznom, de a sok pletykás kolléga rajtam keresztül elégítené ki a szánalmas kis életüket és megkeserítenék az ottlétet.
Attól, hogy kérdőjelet raksz egy kijelentő mondat végére, az még nem lesz kérdő mondat.
Mi a kérdésed?
"de a sok pletykás kolléga rajtam keresztül elégítené ki a szánalmas kis életüket és megkeserítenék az ottlétet."
Te sem vagy kevésbé szánalmas, már ne is haragudj.
Keress inkább új munkahelyet. Ez a hajó, már elment. A cégnél úgyis meglesz a lotyó hírneved és persze a barátod is szakítani fog veled, ha megtudja.
Tagadd le ennyi.
A pasik amugy is megerdemlik.jol tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!