Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a legtöbben úgy, hogy amelyik kapcsolatban folyamatos megcsalás van, abban a kapcsolatban képtelen lesz leállni a megcsalással a hűtlen fél? Van esetleg valakinek erre vonatkozóan tapasztalata?
"Sok okos tojás van itt."
Te már írtál valami - szerinted hasznos - választ a kérdezőnek?
Ha még nem, akkor tudsz?
100000x megcsaltam mar a barataimat..valakit tobbszor is.
Es most itt vagyok egy 5 eves kapcsolatban ahol 1x sem leptem felre es kqvara nem is fogok mert hozza huseges leszek es pont. Aki 1x megcsalja a parjat tobbszor is? Vagy aki megcsalta mar a parjat az a kov kapcsolataiban is megteszi?
Hat nem!nem mindig. Sok kivetel van.
Igen tudok 12-es kettőt is. Volt egy nő aki minden párját megcsalta fűvel-fával, de megváltozott. És én is csak azért csaltam meg egyszert a párom, mert már nincsen szex, de előtte fel sem merült bennem ilyen.
Egyébként meg a megcsalás egy hülye fogalom, mert az ember nem rabszolga és használati magán tulajdon... Ennyi tömören.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!