Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz barátnőm azt szeretné, hogy a barátom vehesse el a szüzességét. Ti megtennétek ezt a legjobb barátnőtökért?
Bakker, te mit szólnál ahhoz, ha kiárusítana téged a pasid egyik nyomi szűz haverjának, mert, veled akarja törleszteni, hogy segített a haver?
És akkor mi van?
Nem tárgyiasíthatsz egy embert, ez egy gusztustalan gondolatmenet.
Amúgy meg jó nagy szerencsétlen a barátnőd, szerezzen magának pasit. Hogy lehet valaki ennyire béna, hogy más pasijára akar ráakaszkodni?
Ha hármasozni akarnátok vagy nyitott kapcsolat címén lenne szó, hogy a pasi szexel a barátnőddel az oké, de ez gusztustalan. Ez nem valami üzlet. Égjen csak a bőr a barátnőd képéről, hogy ilyet meg kérni és neked is, hogy megfontolod.
Ja, mennyire onzoseg lenne, ha megfosztanad ot a jotol. XD
Nagyon buta tetszik lenni... de a ferfiak szeretik az ilyet.
Lehet lepontozni..
Szerintem ha a fiúd belemegy...
Igenis ennyit megtehet a kedvedért, meg a barátnőd kedvéért. (nem mellesleg egy férfinak nagyon jót tesz időnként egy új pun.i)
29! Ne keverjük már a férfiakat a kanos kis tinikkel vagy az ösztönlényekkel, akik simán csak evolúciós zsákutcák és mentségként használják a megcsalásra azt, hogy "férfi vagyok, nekem ez jár."
A 20-as évek elején még oké, ha mindenkiben megforgatod, de egy idő után nem árt ha emberként viselkedsz és nem kangörcsös kutyaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!