Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg fog csalni ezután is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog csalni ezután is?

Figyelt kérdés

A barátommal ma egy ideje egyutt vagyok. Nagyon szeretem és szeretném ( költozük egyut, családot meg minden). De kiderült hogy megcsalt, me ép a csaj akivel megcsalt irt rám. És neki egy fele képpen hazudott rolam nekem megint másképp rola.

Ez már másodszor amikor megcsalt.

Annyit könyörgött nekem hogy szeret és nem akar elvesziteni és töbet nem hazudik nekem, 1 hét utá csak megbocsájtotam neki meg erzem hogy csak szeretem. Mit tegyek? Még mehet köztünk?

2020. okt. 10. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Aki egyszer megteszi, az másodszor is megfogja. Majd harmadszor és negyedszer is.

Szerintem szakíts vele. Nincs értelme az ilyen kapcsolatnak.

2020. okt. 28. 11:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De még ám, úgyis elnézed neki.
2020. okt. 28. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Nyilván igen,az ilyen nem változik!
2020. okt. 29. 00:55
 14/15 anonim ***** válasza:
4-es a megcsalás az sosem botlás! Az döntés! Az ember dönt nem esik csak úgy bele egy....! Kérdező, ha egyszer megtette megteszi megint! Ilyen kapcsolatra, hogyan lehet alapozni? Hogyan lehet családot alapítani? A minimum, hogy tisztel annyira, hogy nem megy félre! De te döntesz! Ha most megtette mi lesz később?
2020. okt. 29. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, többször meg fogja még tenni. Tudja hogy visszafogadod mert annyira szereted
2020. okt. 29. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!