Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg úgy a párod, hogy nem derült ki és úgy éltek tovább, mintha mi sem történt volna akár évekig, akár a mai napig?
Megcsaltam a férjemet, mert szerelmes lettem a másikba.
Mivel egyik sem szeretett igazán, ki így, ki úgy használta ki a szerelmemet és engem egy nap mindkettővel szakítottam. A szeretőmet tiltottam minden felületen, teljesen lezártam a férjemtől pedig elköltöztem. Nem mondtam meg neki a viszonyt. Jó rég óta punnyadtunk, nem is kellett különösebb magyarázat a szakításra.
Most magamban, és van lehetőségem tiszta fejjel végig gondolni mit is akarok az élettől. Mire vagyok képes, mit várok el magamtól és majd egyszer attók a férfitól, aki viszont szeret.
Én nem léptem ki, mert egyrészt nem akartam egyedül maradni, féltem a magánytól, másrészt élénken bennem volt az a jövőkép, amit együtt elterveztünk. Mindeközben iszonyat magányos is voltam, maga a távkapcsolat pedig padlóra vágott.
Szerettem vele lenni, már amikor volt rá lehetőségünk. De a fennmaradó 6 napban nagyon rosszul éreztem magam.
Igen,volt ilyen.
Most is együtt vagyunk.
Nem derült ki a viszonyom pedig 1 évig tartott.
Hiszed vagy sem ez a viszony mentette meg a házasságomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!