Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény erről a szeretői viszonyról?
Férfi egyedülálló, a nő pár évvel idősebb, férjes asszony, 2 gyermekes anya. Volt köztük valami. A nő férje semmit nem tud, delelőtt voltak együtt, délután haza ment a férjéhez.
Mi a vélemény az ilyen emberről? A nő-ről is, illetve a szeretőről is, aki egyedülálló. Szabad ilyet csinálni vagy nem?
A szerető ilyenkor küzdhet a lelkiismeretével, vagy ő is hibás, hogy bele rondít egy család életébe?
A nő-nek már egyszer volt ilyen korábban.
Nem voltam benne , hallottam és igaz!
Attól függ kit kérdezel... a pap bácsi nyilvánvalóan elítélné, de nagymamám, nagypapám is. A saját személyes véleményem, hogy rájuk tartozik, mi közöm hozzá, nem ütöm az orrom mások dolgaiba. Miért alkossak másról véleményt, nem én vagyok a helyi erköcssheriff aki jól megmondja mi a helyes és mi nem.
A nő részéről "kíváncsiság" na persze... inkább egy megromlott kapcsolat, amit a megszokás (meg a két gyerek), a válástól való félelem tart össze nem a nagy-nagy szeretet a férjével. Rá fog jönni idővel, hogy az idejét pazarolja (nem a szeretője miatt, hanem mert fél felvállalni önmagát és vagy megjavítani vagy lezárni azt ami nem működik).
A pasi szintén az idejét rabolja... vagy időmilliomos és szimplán csak szeret dugni, de amíg összejárnak addig neki sem biztos hogy lesz normál kapcsolata.
Igen csak is az ő dolguk.. Mindenki a maga lelkiismeretével számoljon el.
JA !! És a vadul bírálók is !
Amúgy a vadul bírálkozók is csak válaszoltak a kérdésre.
A kérdés az,hogy mi a véleményetek? Attól,hogy valakinek ez a véleménye,hogy elítéli nehogy már lelkiismerete kellene,hogy legyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!