Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény erről a szeretői viszonyról?
Férfi egyedülálló, a nő pár évvel idősebb, férjes asszony, 2 gyermekes anya. Volt köztük valami. A nő férje semmit nem tud, delelőtt voltak együtt, délután haza ment a férjéhez.
Mi a vélemény az ilyen emberről? A nő-ről is, illetve a szeretőről is, aki egyedülálló. Szabad ilyet csinálni vagy nem?
A szerető ilyenkor küzdhet a lelkiismeretével, vagy ő is hibás, hogy bele rondít egy család életébe?
A nő-nek már egyszer volt ilyen korábban.
Nem voltam benne , hallottam és igaz!
A férfi évek óta ismeri. A nő azt mondta, szereti a férjét, a gyerekeket, de kíváncsi.
A férfi tudta mit csinál. A nő pár napig küzdött a lelkiismeretevel, de úgy tesz, mintha semmi sem történt volna.
Én nem értem.
Undorító vagy nem ez a mai társadalom.Büszkén hirdetik a poliarmóriát akkor mit vártok.
Ez már csak egyre rosszabb lesz,senkiben nem lehet,majd bízni.
Érdekesnek találom, hogy a 9. és a 11. válaszoló is ugyanazt írja, csak más kifejezésekkl, mégis nagy a pontkülönbség kettőjük között.
Elképzelhető, hogy nem ugyanazok a személyek adták a pontjaikat nekik, de ennek kicsi a valószínűsége.
Válaszolva a kérdésre: mindkettő hibás. Fentebb már megírták, hogy miért (pl. a 9. és 11. válaszoló is megírta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!