Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen ember az aki a megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember az aki a megcsalást is megbocsátja?

Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Normálisan gondolkodó, realista. Szereti a párját, és nem irigy arra, hogy az néha nélküle is jól érzi magát. Megadja neki még ezt a szabadságot is! Úgy gondolkodik, hogy "honnan tudja a párom, hogy én vagyok a legjobb, ha a másikat nem próbálja ki"! Persze ez a nézőpont úgy az igazi, ha kölcsönös.

Ha a párja elhagyja, mert a másik a jobb, akkor tudomásul veszi, hogy nem ő volt az igazi, nem drámázik, nem forral bosszút.

2020. szept. 30. 22:53
 12/14 anonim válasza:
100%

-Önbizalom hiány

-Rettegés a magánytól

-A szerelembe vetett naív hit

-Megszokás

-Szeretet hiány

2020. okt. 1. 03:40
 13/14 anonim válasza:
100%
Sokmindent olvastam. Vannak akik elítélik és vannak akik helyeslik. A helyzet az hogy valószinűleg kétségbeesett és rettentően fél attól hogy elveszíti a társát annak ellenére is amit vele tett. Ennek persze rengeteg oka lehet, és amikor megpróbálnak segítséget kérni, akkor jellemzően csak ezt a két álláspontot kapja meg, amitől csak mégjobban kétségbe esik, mivel ebből azt fogja leszűrni hogy akármit is tesz csak még kilátástalanabb a helyzete.
2020. okt. 1. 08:08
 14/14 kriszpo ***** válasza:
70%

Megbocsájtó.

Én nem vagyok az.

A képlet egyszerű: Ha van valakid, akit szeretsz azt nem csalod meg. Ha megcsalod, akkor nem szereted igazán. De akkor ne is élj vele együtt!

Tudom, ott a "gyerek téma", de nem "szenvedhet" egy kapcsolat a gyerekek miatt.

Ha válni kell, akkor azt békében és megosztott gyermekfelügyelet mellett.

2020. okt. 2. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!