Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szexeljek 6 év elteltével az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeljek 6 év elteltével az exemmel, ha izzik köztünk a levegő, de neki van kapcsolata?

Figyelt kérdés
Nem tartottuk a szakítás óta intenzíven a kapcsolatot, csak szüli-névnapokon köszöntöttük fel egymást fb-n. Egy nagy irodaházban dolgozom, ahol több cég is van, 2 hete ő is itt dolgozik, csak más cégnél. Még mindig nagyon izzik köztünk a levegő. Beszélgettünk, kiderült, hogy van fél ève barátnője. Én jelenleg szinlgi vagyok. Tett utalásokat arra, hogy szívesen lefeküdne ismét velem, amit én is szívesen megtennék, de a jelenlegi párjával szemben ezt árulásnak érezném. Barátnőim szerint nem kellene ebből morális kérdést csinálni, egyszer élünk és ha nem is velem, akkor sincs garancia arra, hogy mással nem teszi meg
2020. szept. 21. 18:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Volt azóta nekem is több kapcsolatom, a legutóbbinak 2 hónapja lett vége. Nem akarok tőle már kapcsolatot, de szexben simán benne lennék. Nem haragban váltunk el, a vonzalom a szakítás ellenére a legtöbb exemmel nem múlt el.
2020. szept. 22. 06:29
 12/17 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Oké kérdező, de nem állat vagy, hogy minden ösztönödet kiéld, mert csak. Aztán ha belemész, szépen tönkreteszed egy másik nő férfiakba vetett bizalmát. Tudod, felelősek vagyunk a tetteid következményeiért. Keress egy olyan exet, akinek ÉPP NINCS SENKIJE, ha ennyire az kell, hogy levarrjanak.
2020. szept. 22. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát igen... [link]
2020. szept. 22. 12:10
 14/17 anonim ***** válasza:
93%

Legyen már a férfi felelőssége is, hogy megcsalja e a barátnőjét.

Ettől függetlenül ez hogy semmit se akarsz tőle, csak hogy meghágjon, az a saját magad megalázása.

2020. szept. 22. 13:10
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Tedd fel magadnak a kérdést, más foglalkozna-e a te lelkivilágoddal ilyen helyzetben.

Vélhetően nem.

Ne foglalkozz mások véleményével, ha mindketten benne vagytok, hajrá, töltsetek élvezetes pillanatokat együtt! Majd írd meg, mi volt :)

2020. szept. 22. 17:48
 16/17 anonim ***** válasza:
10%
igen
2020. szept. 24. 14:17
 17/17 anonim ***** válasza:
A karma egy klassz dolog, sok szerencsét hozzá.
2020. nov. 17. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!