Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki gondolkodott már félrelépésen vagy szeretői viszonyom?Mi az ami miatt még nem lépted meg?
Szerintem ebbe mindenki belegondolt legalább egyszer. Már csak azért is, mert ebben a rohadt világban mindenhonnan ez folyik és van egy széles réteg, aki ezt próbálja normalizálni.
Hogy mi tartott vissza? Ha utána tükörbe kellene néznem, valószínűleg lehánynám.
Nekem a volt kapcsolatomban egyszer megfordult a fejemben. Már fél éve csak kb havi 1x volt szex, ott is, előjáték nélkül, kutyában kb 2 perc alatt elélvezett a pasi, és ennyi volt. Természetesen érzelmileg sem elégített már ki.
Aztán volt egy kollegám, aki nagyon kedves volt, meghallgatott, elvitt ebédelni az ebédszünetben, meglepett a kedvenc csokimmal, vicces meg cuki üzeneteket hagyott az asztalomon, messengeren stb. Eleinte azt hittem, csak barátkozunk, aztán éreztem, hogy ez ennél több.
Úgyhogy szakítottam az exemmel, és részleget váltottam, hogy ne találkozzak vele minden nap. Nem álltam még készen egy új kapcsolatra, "meg kellett gyászolnom" az előzőt. Viszont felnyitotta a szemem, hogy többet érdemlek, így ki mertem lépni. Aztán kb egy évvel a szakításom után ő is átjött arra a részlegre, ahová én átjöttem és utána adtam neki egy esélyt. Lassan 2 éve vagyunk együtt, várt rám, amíg ki nem heverem az előzőt. Életem szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!