Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek írjatok eseteket mikor a megcsaló fél lebukott! Tudtok ilyeneket?
Főleg hosszú házasságban. De bármilyet olvasnék.
Mi lett a vége, válás, megbocsájtás? Hogy bukott le? Minden érdekelne. Egyszeri alkalom volt, vagy tartós megcsalás...?
Van pár. Rendszerint én köptem be őket. Kicsit etettem még a kis nyomorék hereládát, aztán mikor lett elég bizonyítékom, anonim elküldtem az asszonynak.
Több válást intéztem, mint egy válóperes ügyvéd. Jó érzés megszabadítani embereket az ilyen férgektől.
Együtt éltünk, én áldott tudatlanságban.
Mikor összejöttünk (7 év) akkor is ezen a munkahelyen dolgozott. Minden nap bement reggel 5-re, de csak 17 órakor végzett. Nekem alapból fura volt, hogy heti 5x 12 órázik (irodai számítógépes munka), amikor a kollégái nem, de nagyon maximalistának ismertem meg, túlléptem rajta az évek alatt.
Az elején még bemehettem a munkahelyére, utána már nem, mert nem szereti, amikor "pletykálnak" róla - ez már gyanús volt. Miért pletykálnának, mert a több éve párkapcsolatban lévő barátnője bemenne, aki ráadásul már többször volt ott? Ha összefutottunk egy ismerősével, akkor gyorsan elengedte a kezemet és eltávolodott. Hiába kérdeztem egyenesen rá, ő tagadott.
Reggel, amikor elindult, akkor én is felkeltem és megpróbáltam követni. Ez az átszállások miatt kb 3. alkalommal sikerült csak. A metró egyik kijáratánál megállt várakozni (egyébként nagyon ideges volt, amikor lekésett akár egy trollit/metrót reggelente). Jött egy gyönyörű nő (az egyik kollégája, akivel be is mutatkoztunk a kezdeteknél és tudtam a viselkedéséből, hogy tetszik az exemnek), majd csókolózni kezdtek. Majd elindultak, de egy háztömbbe és nem a munkahelyükre. Ennyi. Ki tudja mióta hülyítettek...
Szakítottam vele, addig tagadott, amíg nem közöltem vele, hogy láttam a saját szemeimmel. Onnantól kezdve őrült, pszichiátriai eset lettem, akit be kéne zárni, mert beteges, hogy követtem, nem bíztam benne (vajon miért?) stb.
12 éve együtt, egyszeri alkalom(elvileg), egy sms buktatta le , ami után elkezdtem kutakodni, és ki is derültek szépen a dolgok.
Nekem ilyesmi nem fér bele egy kapcsolatba, főleg nem egy házasságba, ennél okosabbnak hittem. Na lényegtelen, ez már nem most volt, szóval elváltunk.aa
A férjemnek több hónapig tartó viszonya volt a kolléganőjével, aki szintén házas volt, 2 gyerekkel. Nekünk nem volt gyerekünk. A nő férje előtt hamarabb lebuktak, mint előttem. A férj belenézett a felesége telefonjába, így derült fény a viszonyukra. Én ehhez képest még hónapokkal később tudtam csak meg az egészet. Sétáltunk az utcán fényes nappal és összefutottunk a férjjel, aki ott helyben kitálalt nekem mindent.
Válás lett a vége.
33N
2esnek igaza van,amikor már pszihiáterhez küld ott már van valami.
Hasonló a történetem.
"Mikor lett elég bizonyítékom, anonim elküldtem az asszonynak.
Több válást intéztem, mint egy válóperes ügyvéd. Jó érzés megszabadítani embereket az ilyen férgektől."
Ismertem ilyen nőt is aki a férjét csalta másokkal. De nem küldtem üzenetet a férjnek, mert nem avatkozok bele. Azóta ők szétmentek.
Viszont ismerek olyan párt akik jelenleg is együtt vannak. És a pasi elmondta, hogy csalni szokta a barátnőjét. De ezt sem mondom el a nőnek, mert a pasi jó ismerősöm. Ha pedig anonim módon írnék a nőnek, azt úgysem hinné el. Hiszen nincs bizonyítékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!