Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki felrelepett mar lebukott vagy sem? Pl volt 3megcsalas abbol egy lebukas akkor ird 3/1 . Pontozzuk?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 4. 12:58
3/23 anonim válasza:
Bőven 10 felett, nulla bukás. Főleg házasságban élő nőkkel, de azok közül sem tudok egyet sem, aki lebukott volna.
Sok megcsalásról tudok, be ahhoz képest minimális bukásról.
4/23 anonim válasza:
3/1. Az az egy bukás is úgy volt,hogy piásan társaságba fogdostam a nőt,és egy kivülálló személy látta meg. Azt szokták mondani megcsalásra is,"hogy addig jár a korsó a kútra....." de igazából ahogy én eszrevettem ezzel buknak le a legkevesebben. Valahogy nem veszik észre az emberek,vagy elhesegetik a gondolatot,hogy biztos csak beképzelés,és inkább tudomást sem akadnak róla venni. Ha nem ittam volna azon az esrén amikor megláttak minket,biztos nem buktunk volna le.
7/23 anonim válasza:
Amúgy ti büszkék vagytok arra, hogy szar emberek vagytok?
8/23 anonim válasza:
Nem vagyok büszke, válaszoltam egy kérdésre.
9/23 anonim válasza:
#7 csak a kérdésre válaszolunk, a frusztrációdat légyszives máshol éld ki...
5/2
10/23 anonim válasza:
#9 vagyok. Hozzátenném, hogy a 2 lebukást megbocsájtotta a nőm, úgyhogy nopara :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!