Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom csábítani a szomszédom, ötletek?
Figyelt kérdés
Nagyon jóképű idősebb férfi (sajnos nős de az asszony is máshoz járkál) múltkor félpucéran nyirta a füvet odamentem dicsérgettem stb , vittem neki sört. Máskor meg vittem neki süteményt próbálok közeledni ő sem közömbös látni rajta.
Valami jó tipp,ürügy?
2020. aug. 31. 11:58
1/13 anonim válasza:
Miért éreznek egyesek kényszert, hogy ekkora kamut írjanak ki???
2/13 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? gondoltam másnak van egy jobb ötlete
2020. aug. 31. 12:00
3/13 anonim válasza:
Sztem menj át ha nincs otthon az asszonykája és egyszerűen menj rá.
( erkölcsileg amúgy nem értek vele egyet, de nem ez volt ugye a kérdés... )
4/13 anonim válasza:
És ezt te honnan tudod,hogy az asszony is máshoz jár?
5/13 A kérdező kommentje:
Kis településen semmi nem marad titokban 😊
2020. aug. 31. 15:56
6/13 anonim válasza:
Szerintem hagyd, nem kellene belerondítani más kapcsolatába, így is rengeteg a rossz kapcsolat, a válások aránya.
7/13 anonim válasza:
Te Edit, utoljára szólok hogy szállj le a férjemről de nagyon gyorsan. Fogd fel hogy nem akar megfarkalni. Hiába napozol meztelenül az udvarodon meg hívod át ezt azt megszerelni miközben fehérneműben nyitsz ajtót és előre terigeted a tangáid hogy biztosan lássa... Kap tőlem is sok szexet, pont az udvarod felőli szobában, így energiája se gusztusa nincs rád - gondolom szoktad hallani mert nem csukom be az ablakot miközben jól megdönget. Értem hogy eközben felizgulsz és nincs aki megkefélne, de akkor is vegyél vissza.
9/13 anonim válasza:
Hívd at valami nagy ferfit igenylo munkara aztan addig repulj ra. Lenge oltozet es flort es elokeszitett agy stb.
10/13 anonim válasza:
Jajj, de kár, hogy nem én vagyok a szomszédod !
Mindketten jól járhatnánk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!