Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Piás nővel? Látókörömbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piás nővel? Látókörömbe került egy negyvenes nő, aki nagyon akarja! Kapcsolatban él, de a párja nem jeleskedik. Nekem van feleségem, de voltak már szeretőim. Ez a nő azonban piás és nem tudom, nem lesz-e kiszámíthatatlan?

Figyelt kérdés

2020. aug. 26. 10:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
7! Talán többre mennénk, ha a kérdésre próbálna válaszolni.
2020. aug. 27. 11:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Rendben.

Szerintem hagyd békén ezt a részeg szerencsétlent és természetesen a feleségedet is kerüld el. Kezdj új életet, mert ez nem állapot. Undorító vagy. Mármint az lennél, ha igazi lennél és nem anyád lakásáról írogatnád ki a mai agyszüleményedet.

Persze, voltak szeretőid.

A tegnapi vagy a tegnap előtti álmodra gondolsz?

2020. aug. 27. 16:16
 13/19 A kérdező kommentje:
12! Fogalmam sincs, mire jók az efféle válaszok? Mások kérdéseinél is mindig találok ilyesmit. Valaki kérdez valamit, s a másik anélkül, hogy ismerné, még a létezését is kétségbe vonja. Nevetséges. Told tovább a biciklit, ez itt nem neked való.
2020. aug. 28. 08:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Csak nehogy a feleséged látóköre is szélesedni kezdjen...

Amúgy meg kevés gusztustalanabb dolgot láttam, mint egy piás nő, szóval inkább ne kezdj vele.

2020. aug. 29. 00:40
 15/19 A kérdező kommentje:
14! Sokféle piás nő van, ismertem néhány nagyon aranyosat! Igaz, én a művészvilágban mozgok, nem biorobot vagyok valamelyik multinál. Nálunk más az életfelfogás.
2020. aug. 30. 09:08
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

"Nálunk más az életfelfogás."

Olyan uncsi vagy 😭

Azt gondolod, hogy ezzel bármit is elérsz?

Pár egyszerűbb gyakorist behúzol a csőbe hogy itt akadjanak ki?

Inkább költözz el anyádtól, mert már nem sokáig bír téged eltartani.

Valami szerencsétlen balhere lehetsz az egyik pesti lakótelepen, kb. talán 30? Esetleg 40?

Anyád sem él ám örökké.

Ha meghal és nem a tietek a lakás, mész az utcára.

Utána nem fogsz tudni ilyen kérdéseket kiírni.

2020. aug. 30. 09:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, én elhiszem neked,hogy a művészvilágban mozogsz, de ez az én számomra azért nem jelent túl sokat, mert én meg a kultúra világában voltam, nem is akárhol, amíg meg nem betegedtem. Szóval én sem biorobot voltam / vagyok valamelyik multinál.

(Megjegyzem, ha ők nem dolgoznának ott, akkor azért elég sok embernek nem lenne munkahelye, meg a lakosság többsége hol vásárolna?) Nem mindenki engedheti meg magának az Arany Kaviár éttermet, ugyanígy nem mindenki éri be egy akármilyen Starbucks-os quiche-sel.

Igaz, nálatok más a felfogás... Ez feltehetően szűklátókörűségben nyilvánul meg a fenti kijelentésed alapján.

Amelyik piás nőt te aranyosnak tartasz,(nem a külsejére értettem), azt én undorítónak. Ettől függetlenül, ha valaki csak be van csípve, akkor az lehet, hogy aranyos vagy jópofa, de te piásat írtál, az meg a számomra mást jelent.

2020. aug. 30. 19:51
 18/19 A kérdező kommentje:
17. esete válogatja.
2020. dec. 28. 17:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Kussolj el inkább, te kotorék.
2020. dec. 28. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!