Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férj miért jár évekig másik nőhöz szexelni?
*Ha én nem szállok ki ebből a dologból sosem lesz vége?
Van amelyik kiszáll egy ilyenből? Tudod mennyit spóról rajtad?:D
"Már évek óta hozzám jár szexelni. Pedig elküldtem már 100x a jó bdös fncba."
Mert megengeded neki! Addig fog kihasználni és használni, amíg nem becsülöd magad! Ő csak kiélvezi a lehetőséget, te vagy az aki mélyre sülyedtél és "árulod a tested". Nem kell pénzt adni érte, olcsó játékszer vagy neki, az ő szemében kapható vagy mindenre, mert ugye meg is engedsz neki mindent, hogy versenyben maradj, ez éltet téged, hogy te jobb legyél a feleségénél is. Na ezért ke.fél még téged, hogy a te szavaiddal éljek.
Mert megteheti és mert poligám alkat.
Valószínűleg nem arról van szó, hogy otthon vmit nem kap meg, a férfiak nem kizárólag ebben az esetben járnak félre.
Nemrég olvastam egy interjút egy olyan prostituálttal, aki nem kényszerből lett az, csak elege lett a férfiak okozta csalódásokból, ezért átállt a "sötét oldalra". Ő azt mondta: a magyar nők nem finnyásak, és nem azért járnak hozzá a férfiak, mert otthon nem kapják meg a valamit, hanem mert ő marha sokat kér egy alkalomért, és ettől a pasik azt hiszik, valami különlegeset kapnak.
A férfiak egyébként hamar elunják a nőt, aki az övék, legyen az a nő bármilyen csodás, sajnos erre egy sereg példát látok a környezetemben.
Te nem vagy az övé, lehet, épp ebben áll a varázsod.
Igazából hatalmas kapcsolat lehet, ha két év alatt sosem kérdezted meg. A tag nem szeret hokizni, ennyi. Instant minden, a kedveskedés, a virág, mosogatás stb. nélkül.
Olyan ez mint menzán ebédelni, ilyen-olyan, de hamar megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!