Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ma hajnalban az itthoni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma hajnalban az itthoni számítógépen véletlenül a párom Messengere nyílott meg, mit gondoltok az alább részletezett problémáról?

Figyelt kérdés

A feleségemről van szó, egy hónapok óta tartó beszélgetésbe, szerelmi évődésbe kaptam betekintést. Egy véletlenszerű ismerettségből indult a beszélgetésük a neten, nem társkereső oldalról.Egyfajta álomvilág az egész, hiszen a képei amiket elküldött a másik félnek olyan mértékben vannak szerkesztve, hogy szinte felismerhetetlen rajtuk!

Állítólag mi már nem is élünk együtt... holott én azt hittem, hogy minden rendben van köztünk, hiszen folyamatosan kifejezzük egymásnak, hogy szeretjük egymást.

A találkozást nagyon forszírozta a másik fél, de a párom mindig elodázta, halogatta...nem tudom, hogy tényleg találkozott e volna vele, vagy csak jól esett neki a körülrajongás!

Úgy vettem ki a beszélgetésből, hogy telefonon is többször beszéltek már.

2020. júl. 15. 12:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%

"Mindennap többször elmondom neki, hogy szeretem, kell ennél több udvarlás?"

Mindennapi kedvességek, apró ajándékok. Pl.: reggel ágyba viszed a kávét, este puszival búcsúzol, ajtót nyitsz neki, kisegíted az autóból, stb. Tudod, mint amikor elkezdtetek randizni.

2020. júl. 15. 19:20
 22/25 anonim ***** válasza:
30%
Azért ne menj le kutyába kérdező
2020. júl. 15. 19:55
 23/25 anonim ***** válasza:
80%

Lehet úgy érzi szerelmes, de ha nem te lennél még mindig neki a fontos, akkor nem utasította volna vissza a találkozókat, meg valós képet küld.

Izgalomra vágyott, pezsgésre az életében, flörtre, érezni, hogy más férfinak is tetszik...

Ha nem bukik le, lehet magától is túllendült volna rajta idővel.

Tapasztalat. Szinte ugyanazon mentem keresztül mint a feleséged. Bár én azért szerelmes nem lettem, de nekem is nagyon befészkelte magát az agyamba.

Mégis, mindössze csak jó volt újra átélni azt amit már oly rég élhetett át egy házas ember.

Bár nem tudom ti mióta vagytok házasok, mennyire régóta...

2020. júl. 15. 21:09
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
Szerelmes sztem csak úgy lehet ha találkozott is vele nem???
2020. júl. 17. 21:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Szar ügy, de felmerülnek kérdések. Valóban rendben vagytok? Az én ex-feleségem (két kiskorú gyerekünk volt akkor) odáig süllyedt, h azt hazudta az ifjúkori osztálytársának, h elváltunk és csak azért lakom velük, mert nincs hova mennem . Amikor ezek kidwrültek, otthagytam. 3 hónapig tartott a nagy szerelmük, utána a hapsi lelépett. Azóta (7év telt el), kb az 5. kapcsolatának lett nemrégiben vege, de ahogy a kislányomtól hallom, most épp randizik valakivel. Én a szakításunk után másfél évvel jöttem össze jelenlegi párommal, és minden ok. Vannak helyzetek, amiket nem tudunk befolyásolni. A tiéd most olyan szerintem. Beszélnetek kell erről komolyan, és egy közös döntés után maradni vagy továbblépni. Közhely, de az idő megoldja vagy így, vagy úgy. És lehet, hogy ami utána jön, jobb lesz. Sok sikert és kitartást kívánok .
2023. júl. 7. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!