Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma hajnalban az itthoni számítógépen véletlenül a párom Messengere nyílott meg, mit gondoltok az alább részletezett problémáról?
A feleségemről van szó, egy hónapok óta tartó beszélgetésbe, szerelmi évődésbe kaptam betekintést. Egy véletlenszerű ismerettségből indult a beszélgetésük a neten, nem társkereső oldalról.Egyfajta álomvilág az egész, hiszen a képei amiket elküldött a másik félnek olyan mértékben vannak szerkesztve, hogy szinte felismerhetetlen rajtuk!
Állítólag mi már nem is élünk együtt... holott én azt hittem, hogy minden rendben van köztünk, hiszen folyamatosan kifejezzük egymásnak, hogy szeretjük egymást.
A találkozást nagyon forszírozta a másik fél, de a párom mindig elodázta, halogatta...nem tudom, hogy tényleg találkozott e volna vele, vagy csak jól esett neki a körülrajongás!
Úgy vettem ki a beszélgetésből, hogy telefonon is többször beszéltek már.
Ha valamit túl sokszor mondogatsz, elveszti a jelentőségét. Mint mikor a tinik napi hatszázszor leírják, hogy jujj cejejmem-édesszem cejetleeek, pussziijjak... Nem jelent semmit.
Ha őszintén mindketten szeretnétek megmenteni a házasságotokat, akkor meg kellene próbálnotok a párterápiát.
"Szerelmes lett..."
Ezzel nem lehet mit kezdeni. De mégis, mit szeretne? Hogy gondolja ezek után? Mikor akart neked szólni?
Sajnálom, kérdező... :(
Amikor én szerelmes lettem, de még megvolt az előző párkapcsolatom, én kiléptem. Mondjuk én tudom, hogy miért ment tönkre az előző kapcsolatom, és meg is beszéltük az exemmel. (Bár én előtte is mondtam neki mindig, csak épp az utolsó pillanatig nem vette komolyan.) Ennyi neked is járna szerintem, egy őszinte beszélgetés, mert látszólag te megtettél mindent.
"Mindennap többször elmondom neki, hogy szeretem, kell ennél több udvarlás?"
Ha te ezt udvarlásnak nevezed akkor megértem, hogy más férfi is eltudta csavarni a fejét.
Azért mert a feleséged, attól még ne vedd természetesnek, hogy veled van. Házasság után is meg kell dolgozni a kapcsolatért, ha nem dolgoztok rajta akkor történik a válás, szeretőzés...
Ha a feleséged és te is menteni akarjátok ezt a kapcsolatot akkor dolgozzatok meg érte, de fontos, hogy mind a ketten, ne csak te vagy csak ő. Ha ő úgy van vele, hogy le a wc-n akkor váljatok el minél előbb mielőtt tetlegességig fajul a kis flört kapcsolata.
Nem is értem a fotóshoppot, mikor egyébként sokkal szebb anélkül.
Mit érnék el vele ha elküldenék egy képet?
Azt gondolom, hogy menthető lenne még a házasságod. Mindegy hogy ez mennyire volt szemét húzás a feleségedtől...
Fentebb írták, hogy izgalomra vágyott..valami ilyesmi lehet benne. De szerintem nem véletlen hogy nem ment bele találkozóba. Viszont itt nem neked kellene többet tenned, hanem neki ,de a feltételeket te szabod.
Azt hiszem mondanám hogy akkor szedje össze a cuccát, mehet hiszen várja a boldogság..
Miért nem írtál vissza annak a pasinak?
Feleséged részéről aljas, undorító húzás volt, hogy azt a pasit hülyíti. Neked és neki is hazudik, átver, becsap és inkorrektül viselkedik.
A feleséged levelezik egy pasival, időnként ráír azzal nem is lenne gond, gond ott kezdődik amikor az egyik fél többet akar sima barátságnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!