Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg mindenki csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindenki csak úgy felrúgna egy kapcsolatot, ha kiderülne a párjáról, megcsalta?

Figyelt kérdés
Olvasom itt sok kérdésben a hozzászólásokat, sok hírportálon a kommenteket meg a cikkeket, és mindenki egytől egyig szakítana a párjával. De tegyük fel, hogy egy több éves vagy több évtizedes kapcsolatról lenne szó, lenne x gyerek, akkor is így gondolkodnának? Mit gondoltok erről? Kort és nemet is írjatok.

2020. jún. 20. 21:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Pedig amúgy működhet. 5 év után én voltam a hunyó, akkor fél évre szétmentünk, aztán összejöttünk megint. Ez volt 18 éve, azóta jól működő házasság, 2 gyerek. Ugyanis én is tanultam a dologból, és fél év alatt megtanultam értékelni őt, ő pedig engem.
2020. jún. 20. 22:32
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
#11 szóval akkor ti is "felrúgtátok" első körben a kapcsolatot, aztán fél év után (elég idő a gondolkodásra) találtatok újra egymásra. Ez azért nem egyenértékű azzal, hogy "jó, akkor menjen minden tovább úgy ahogy volt, és gyorsan felejtsük is el".
2020. jún. 20. 22:38
 13/23 anonim ***** válasza:
81%

Én igen. Tartom magam annyira, hogy ne ragadjak le egy olyan kapcsolatban, ahol megaláztak, becsaptak,stb.. Nem számítana az idő sem.

23L

2020. jún. 20. 22:42
 14/23 anonim ***** válasza:
63%

Nem.

23/l

2020. jún. 20. 23:11
 15/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudnék vele maradni, még ha megpróbálnám sem. Hiába van, hogy a több évtizedes házasságban nem csodálkozok ha bármelyik fél vágyik a sok éves monotonitás után egy kis újra, nem tudnék onnantól kezdve megbízni benne. Másrészt meg nem tudnék többé hozzá bújni, hozzá érni. Mindig az ugrana be, hogy egy másik nőt ölelt, egy másik nővel volt.
2020. jún. 20. 23:29
 16/23 anonim ***** válasza:
99%
8 év után megcsalt. Abban a pillanatban szakítottam, amint kiderult. Szóval igen, több évet is képes vagyok felrugni emiatt. Akár 50 évet is. Amellett h másba martogatta a farkát, a kapcsolathoz legalapvetobb dolgot rúgta fel, a bizalmat. Ha ő képes ezt felrugni, akkor én is a kapcsolatot.
2020. jún. 20. 23:55
 17/23 anonim ***** válasza:
39%
Persze, mert interneten mindenki könnyen ír bármit (főleg ha a más dolgárol van szó, nem a sajátunkról). A való élet meg teljesen más. Szerintem ha komoly a kapcsolat kis részük tudná megoldani azt, hogy tényleg szétmenjenek.
2020. jún. 21. 00:12
 18/23 anonim ***** válasza:
98%

Lassan 10 éve vagyunk együtt, ha megcsalna, többé nem tudnék hozzá érni, úgyhogy a válás biztos lenne.

Szerintem tök mindegy, hogy mióta van valaki együtt a párjával, egy megcsalás tönkre tesz mindent.

2020. jún. 21. 05:56
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
Apám 19 év után félrelépett. Anyukám elhagyta, mentünk mi is vele. Én 18, a tesóm 12 éves volt, mindketten sulisok voltunk még. Anya helyesen döntött, én is így döntöttem volna.
2020. jún. 21. 09:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nen ilyennek ismerem a férjemet, hogy emebrileg csalódnék benne akkorát, hogy fölösleges lenne a továbbiakban szenvedni egymás mellett, esélytelen, hogy normálisan működne valaha. Én soha nem tudnám megbocsátani.

Amúgy tapasztalat, az exem megcsalt, adtam még egy esélyt, kár volt. Soha többé nem bíztam benne, gyomorgörcsöm volt, ha nélkülem ment valahova, mindenkire féltékeny voltam. Ez persze tönkretette teljesen a mindennapokat, állandó volt a veszekedés. Ja, és természetesen újra megcsalt. Szóval nem, soha többé senki nem kap második esélyt.

Amúgy 10 éve együtt vagyok a férjemmel, 2 gyerekünk van, de kirúgnám, ha megcsalna. Úgyse működne már.

2020. jún. 21. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!