Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindenki csak úgy felrúgna egy kapcsolatot, ha kiderülne a párjáról, megcsalta?
Én igen. Tartom magam annyira, hogy ne ragadjak le egy olyan kapcsolatban, ahol megaláztak, becsaptak,stb.. Nem számítana az idő sem.
23L
Lassan 10 éve vagyunk együtt, ha megcsalna, többé nem tudnék hozzá érni, úgyhogy a válás biztos lenne.
Szerintem tök mindegy, hogy mióta van valaki együtt a párjával, egy megcsalás tönkre tesz mindent.
Annyira nen ilyennek ismerem a férjemet, hogy emebrileg csalódnék benne akkorát, hogy fölösleges lenne a továbbiakban szenvedni egymás mellett, esélytelen, hogy normálisan működne valaha. Én soha nem tudnám megbocsátani.
Amúgy tapasztalat, az exem megcsalt, adtam még egy esélyt, kár volt. Soha többé nem bíztam benne, gyomorgörcsöm volt, ha nélkülem ment valahova, mindenkire féltékeny voltam. Ez persze tönkretette teljesen a mindennapokat, állandó volt a veszekedés. Ja, és természetesen újra megcsalt. Szóval nem, soha többé senki nem kap második esélyt.
Amúgy 10 éve együtt vagyok a férjemmel, 2 gyerekünk van, de kirúgnám, ha megcsalna. Úgyse működne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!