Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak küld magáról képet, ez jelent valamit?
A barátnőm egy másik srácnak küld képet magáról. Sima tükrös szelfi, nagyon jól nézett ki rajta. Csak ezt az egyet mutatta meg, de gondolom többet is küldött, azt mondta, majd 500 képe van azzal a gyerekkel, habár 480-at a gyerek küldött neki.
Csak azért furcsa, mert nekem sosem szokott küldeni magáról és facebookra sem rak ki képet sosem. És a bókokat sem tudja elfogadni, csak nevet mindig, ha megdícsérem.
Van félnivalóm?
Nehéz megmondani ennyiből. Általában ez nem sok jót ígér, de persze vannak, akiknél ez nem jelent semmit.
Te ismered, ha megbízol benne, és semmi sem kezdte ki a bizalmadat, akkor talán (!) nem lesz gond, de ha nagyon motoszkál a fejedben ez a gondolat, akkor talán nem alaptalan a bizalmatlanság. De ezt ennyiből tényleg nehéz megmondani.
Érdekes a barátnőd.. engem például a barátom mellett nem érdekelnek más faszik, főleg annyira nem hogy 480 fotóm legyen tőle LEMENTVE. 😂
24L
Fura, de én azért nem könyvelném el megcsalásnak vagy ilyesminek.
Barátok vagy csak random csávó? Ha utóbbi, akkor mégiscsak aggódnék :D
Nekem is volt ilyen nőm bár az több faszinak küldött képet, mikor megkérdeztem hogy ezt most mér, az volt a válasz hogy neki nem elég egy pasitól dicséret,ez kell az önbizalmának.
Kidobtam, nem normális viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!