Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/13 anonim válasza:
Hogy lehet megcsalni egy olyan embert akit szeretsz?
Sosem értettem..
Felesleges energia és idő pazarlás, magammal is és a párommal is kicsesznék.
Ha annyira nem működik akkor meg kell beszélni, ha nem megy akkor szakítani kell.
Bármi legyen az ok én nagyon ellenzem.
Nem csaltam meg, és nem is fogom.
12/13 anonim válasza:
9-es vagyok.
Volt már, hogy randin megkérdezte a lány, hogy csaltam-e már meg volt barátnőmet.
Aztán randi után elgondolkodtam, hogy aki ilyent kérdez, milyen válaszra vár? Ki lesz olyan amatőr, hogy erre igent mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!