Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom,mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom,mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt. Kb az első másfél két hétben volt minden rendben. Aztán elkezdett tavolodni..

Sosem mondta hogy baj lenne, mindig írt, hívott becsületesen, de a szex és a találkozók sorban maradtak el.

Még csak utalni sem utalt rá, hogy problema lenne. Mindig azt mondta, hogy nem sokára lesz ideje rám is. Csak most sok a munka.

Aztán megtört a jég... Én már nem bírtam tovább.. És sajnos mivel elutazott, így írásban kérdeztem rá, hogy megcsalt e már.. Egy kezdődő kapcsolatban nem tartom normálisnak, hogy két hetente szexelunk..

Mire ő azt írta, hogy sajnos igen.

Nem érti hogy történt, és miért csinálta..

Azt sem érti miért mondta most ezt el nekem, mert nem akarta.

Én ezekre már vissza sem írtam, képtelen voltam rá..

Arra gondoltam, hogy pár napig nem is firtatnám ezt a dolgot, nem is tudom még hogy mit írhatnek.. Persze sok a kérdés bennem. Kivel, mikor és hányszor.. De azt hiszem ezek nem is fontosak, és jobb ha nem is tudom.

Ti meg tudnátok bocsátani?

Egyáltalán hogy reagaljak rá neki?

2020. jún. 4. 11:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem volt kapcsolat, csak te hitted azt. Neki egy numerára belefértél, ennyi.
2020. jún. 4. 14:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"1 hónapja vagyunk együtt"

"két hetente szexelunk"

"párom"

Értem a párod.

2020. jún. 4. 15:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy honapja vagytok egyutt es kethetente szexeltek? Es ebbe fert bele az eltavolodas is?

Nem tiz evet akartal irni?

2020. jún. 4. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülj inkább hogy megszabadultál tőle.
2020. jún. 4. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki
2020. jún. 4. 16:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy ezt írom, de ezekkel az opciókkal miért gondolkozol azon, hogy mit tegyél? 1 hónapja vagytok együtt és már most megcsalt írod. Szerintem inkább veled csalta meg a párját, akit nem akart elmondani neked. 1 hónap után megcsalni valakit= azzal, hogy nem is szeret, és hogy csak pótléknak használ valaki mellett, akivel már évek óta együtt van, és mindezt nem is akarta elmondani neked, hogy megcsalt, és a legneccesebb, hogy nem szóban beszélte ezt meg veled, és azt is csak úgy, hogy írsz neki és úgy válaszol,mintha interjúzva lenne.

Minek vagy vele együtt? Nem kéne ezen gondolkozni, szerintem szeretőnek vagy tartva.

2020. jún. 4. 17:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
En nem is látok párt vagy bármiféle kapcsolatot ebben a történetben.
2020. jún. 4. 19:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapja vagytok együtt, de máris eltávolodik és csak 2 hetente van szex? Ez nonszensz. Hány évesek vagytok?
2020. jún. 5. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!