Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy a társkereső/partnerkereső oldalakon lévő nők 90 százaléka kövér?
Figyelt kérdés
Saját tapasztalat...
47 ffi
2020. máj. 31. 18:44
11/22 anonim válasza:
47 évesen mi kéne még, toronyóra lánccal?
12/22 A kérdező kommentje:
A kor nem egyenlő az igénytelenséggel szerintem.
Nézz tükörbe!
2020. máj. 31. 22:49
13/22 anonim válasza:
Egy megoldás van, mellőzd a társkereső oldalakat és ismerkedj személyesen, így nem kell a túlsúlyos nőkkel foglalkoznod.
15/22 anonim válasza:
nem mondanám, hogy kifejezetten kövérek. Persze kinek mi a kövér
16/22 anonim válasza:
Onnantól kezdve, hogy ebben az országban az átlag testalkatú nőket (nem instamodell) is lekövérezitek pont ti (hogy a férfiak hogy néznek ki...rendre felfordult a gyomrom, míg ismerkedtem) nem mérvadó a véleményetek. Ezt a kritizálást magatok felè kellene irányítani, lehet, több lenne a haszna ...
18/22 anonim válasza:
mert, ha nem kövérek, akkor? ugyanolyan használhatatlanok 50 kilósan is.
19/22 anonim válasza:
Én beautyful vagyok,csak sajnos annyi hülye van,hogy elmegy a kedvem tőle.
20/22 anonim válasza:
Én meg az öregszagot nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!