Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már az eljegyzés előtt folyamatosan csalnak, az utána abbamaradhat, vagy nem szerelmes belém és csak azért kért meg, mert kiderültek a csalások?
Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 18:53
2/13 anonim válasza:
És minek mondtál igent?
Nem fog abbamaradni. Minek tenné? Hiszen a folyamatos csalások mellett is képes vagy hozzámenni.
3/13 anonim válasza:
Még mindig nem dobtad ki? Hányszor fogod ezt még megkérdezni, mondd?
4/13 anonim válasza:
Igen. Hallottam már ilyen sztorit. Így akarta megnyugtatni, elaltatni a lányt.
5/13 anonim válasza:
Most komolyan?? Miért?
Miért van ennyi kretén idiótának párja?
Hol találhatóak ilyen buta hülye ostoba nők és férfiak?
7/13 anonim válasza:
Azok után, hogy igent mondtál egy ilyennek, nem mindegy?
8/13 anonim válasza:
Azért kért meg, hogy befogd a szádat. Sosem értettem az ilyet, egyik részről sincs semmi értelme, az ilyen kapcsolatok eleve halálra vannak ítélve, ti meg mindketten egy cérnaszálba kapaszkodtok.
9/13 anonim válasza:
Elvesz feleségül, ne izgulj. Ha eddig nem léptél (le), eztán se fogsz..
10/13 anonim válasza:
Én azt nem ertem hogy ennek tudataban neked ez miert kérdés? Minek vagy vele még mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!