Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, megtehetem hogy minimálisra korlátozom a komunikációt?
ha nem ez lenne a helyzet akkor kb utoljára látott volna és biztos hogy szóba sem állnék vele.
Csakhogy van egy kisfiunk így egy minimális komunikációt kötelességem vele tartani csak hogy mennyi is a minimális?
Ameddig pici addig látogathatom a fiamat de azt a törvény szerint nyugodt körülményekközt kell nekem biztosítania vagyis egy lakásba kell vele lennem de külön lehetek a fiammal utána pedig csak elsétálok ( hányinger kerülget ha meglátom az exem)
Ha nagyobb lesz akkor viszont el is vihetem majd de a komunikációt abszolút nem akarom vele folytatni maximum annyira hogy mikor megyek a gyerekért és mikor hozom vissza ( ahogy a bíroság dönt)
Sajnos én is megvagyok lőve mert még ez is sok nekem...
Gondolom a legnagyobb árulás feldolgozásának a korai szakaszában vagy azért kérdezel ilyen bocs naivat.
Mert az esetek többségében ez a probléma pont fordított.
Mert általában ott a nő a gyerekkel,félrekúr,aztán ott hagyja a gyermekét szerető apát gyerekestől.
És mivel van új palija,aki gyerekestől bevállalta őket,ezért úgy van vele,hogy a gyerek igazi apjára innentől a világon semmi szükség,csak egy nyűg aki nehezíti az új életét.
Sőt minél kevesebbet van az apával a gyerek,annál jobb mert gyorsabban szokik át a gyerek az új fa szihoz.
Így gondolkodnak.
Kezdődik a láthatás megvonás,a gyerek apja ellen hangolása,az apa lejáratása hazugságokkal...mindezt úgy hogy a nő dugott félre,a nő árulta el a családját és tette tönkre a gyermeke jövőjét.
És akkor az apának kell ezek miatt a gyámügyre,a rendőrségre járnia,neki kell a bíróságon bizonygatnia meg minden ilyesmi ha akarja látni a gyerekét,plusz ő fog fizetgetni is.
Ezeket gondold végig mert a nők 90%a ezt a játékot így játssza és rájössz,hogy "szerencsés" vagy,hogy a riba-nccal csak dumálni kell nem pedig kitúrni készül a saját gyereked életéből.
Mert én akiket ismerek férfiakat és így jártak,hogy lett új palija a nőjének gyerek mellett,az mind ezt járta végig.
6 éves kor alatt meg hogy hozzád kerüljön a gyerek 1%,6 éves kor felett 30-40%.
Szóval totálisan vert helyzetből beszélsz vagy inkább tárgyalsz vele,nincs nálad a keret bármennyire is azt gondolod most még,és ezt ő is tudja,ezért jobb ha minél előbb erőt veszel magadon ez ügyben ha nem akarod elveszíteni végleg a gyerekedet.
Ha pedig egy imádott gyerek a tét,a vele töltött idő,akkor oda a büszkeség,el van kapva a tököd és akár bájcsevejre is képes leszel egy olyan undorító jellemtelen patkány emberrel mint mondjuk az exed.
Gondold ezt át,ülepedjen le,és mielőtt beszélsz a nővel olvasd el párszor.
Az előzőhöz még annyit ha mondjuk apás a gyerek...akkor meg véged.
Akkor olyan láthatást megvonást szoktak csinálni általában,abban reménykedve hogy így előbb utóbb elszokik az apától a kisgyerek,hogy akkor tényleg csak úgy láthatod ha rendőrökkel mész ki a gyerekért.
Mert inkább kifizeti a nő 10e/ nap bírságot a láthatás megvonásért,mint hogy odaadja és után azt hallgassa 2 hétig hogy Apához akarok költözni,meg utállak titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!