Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas bevallása! Erdekelne, hogy szerintetek melyik a legjobb opció?
Nézegettem itt a megcsalos rovatban,hogy mindenki mást mond a csaló félnek,mit ész hogyan tegyen annak érdekében,hogy kiderüljön/ne derüljön ki a megcsalas,és erdekelne a véleményetek,hogy ti melyiket tartjátok a legembersegesebb megoldásnak ? (Kíváncsiságból kérdezem,sosem voltam ilyen helyzetben,erdekelne azok véleménye,akik viszont igen)
Szóval adott egy kapcsolat,ahol az egyik fel megcsalja a másikat. Három opció közül lehet választani:
1.megcsaltad a parod,de nem mondod el neki,hogy ne bántsd meg és együtt maradjatok (tekintsük úgy,hogy egyszerű botlás és nem fog megismétlődni)
2.megcsalod és elmondod neki(tehát te a saját lelkiismereteddel öt terheled) és ő eldönti,hogy együtt marad e veled (de lehet,hogy később ez nagyban akadályozni fogja abban,hogy megbizom a következő kapcsolatában a parkjában)
3.nem mondod el neki,hogy ki történt,csak egyszerűen szakitasz vele a megcsalast követően valami más okra hivatkozva
Minden mellett van sok pró és kontra erv(na jó az első mellett annyira nem :DDD),de erdekelne,hogy ti melyiket és miért azt valasztanatok :)
Bocsi,hogy hosszú lett :DDD
6os
nagy intelligencia szted az, hogy te elfogadod hogy a csajod/pasid mással kufircol????igen, mindenkinek joga van a jó szexuális élethez, de a megcsaltnak is joga van ahhoz hogy tudja, mi is zajlik a háta mögött
a jó párkapcsolat az, ahol a felek kiegészítik egymást és megvan a lelki és fizikai vonzalom...igaz, ezért rohadt sokat kell küzdeni, megértem ha számodra ez kizárt hogy ilyen kapcsolat létezhet
de hogy a kérdésre válaszoljak, a 2es mert úgy esélyt adsz a párodnak, hogy eldöntse keres-e valaki mást vagy megbocsájtja azt, hogy megcsaltad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!