Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Számotokra mit jelent egy igazi szeretői viszony?
Nekem volt szeretőm. Úgy nézett rám, ahogy a párom szinte soha. Érzelmi töltődést, törődést kaptam tőle, és nem utolsó sorban nőnek éreztem magam mellette. Figyelmes volt, akárcsak olyan aprósággal, hogy mit tudom én megdícsért, hogy csinos vagyok. A párom olyan szinten természetesnek vette létezésem, hogy fel sem tűnt neki, hogy (egy időben, aztán már nem) miatta csíptem ki magam vagy akármi.
Évek óta hanyatlott a kapcsolatunk, évekig próbáltam helyrehozni, leülni vele beszélgetni, hogy mi a probléma, oldjuk meg... Ideig - óráig tartott is a csoda, aztán minden vissza a régibe. Többször kiakartam lépni, de sose engedett, állandóan csak ígérgetett én meg mindig hittem neki...Ennyi év után belefáradtam.
Aztán jött a szerető és minden más értelmet nyert. Ő megmutatta nekem, hogy igenis van olyan férfi aki nőként kezel, hogy van élet a páromon kívül, ne legyek egy rossz kapcsolatban, ne féljek változtatni, új életet kezdeni.
Szóval a lényeg, a szeretőmnek köszönhetően, (hogy belekóstoltam a boldogságba) kimertem és kitudtam lépni a kapcsolatomból. (Egyébként több mint 10 éves volt.)
A szeretővel nem jöttem össze, azóta beszüntettük az ilyesfajta kapcsolatot köztünk, de hálás vagyok neki, hogy felnyitotta a szemem és a boldog hónapokért is :)
"Mint az életben annyi mindenben, itt sem csak fekete és fehér létezik"
Meddig akartok még ezzel takarózni ?
"mivel folyamatosan kompenzáltam otthon a lelkiismeretemet"
- Nincs lelkiismereted.
""Rádöbbentett mi hiányzott a kapcsolatomból"...
Nőlj fel.
Összegezve egy gyerek vagy, akinek semmi nem jó. Miért nem lépsz ki? Innen a dákó kell, onnan a pénz, amonnan meg a biztonság. Mind1 az h hány embertől, szervtől, cégtől tarhálod össze, de legyen. A másik meg, a kettősmércéd. Ha veled teszik ezt, akkor a szemét férfiak... Nah ezért nem kell foglalkozni nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!